Pickles Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 laf olsun torba dolsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 İstanbuldaki taksici esnafının büyük bir bölümünün biraz problemli olduğunu kabul ediyorum. Özellikle şu para üstü olayı benide çok rahatsız etti ama tabiki münakaşaya girmek istemiyorsun.. 12 tutan yere verdiğim 15 in üstünü vermemeye kalkan oldu oha dedim sonunda.. Sonrada söyleniyor bu arabada benzin yakıyor o kadar bekledik şimdi trafiğe giricez çıkamıcaz 1 saat fln diye. Ama bunun yanında korsan taksi olayınıda çok onaylamıyorum ben.. Geçen hafta Yıldızposta caddesinden ümraniyeye gittim korsan taksi ile 31.5 tuttu. Dönüşte normal taksi ile 30 a anlaştım.. Hani çok bir numarasını görmedim açıkcası.. Bir düzenleme şart. Diğer yandan birçok ülke gezdim bu taksici milleti hep bir dolandırıcı, numaracı fln oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 gidiş kısa dönüş daha dolambaçlı olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar