Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dogumgunu icin kiralik mekan(istanbul anadolu yakasinda)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
boyle 40 kisi icin
gunlugu 1000 lirayi gecmeyecek
muzik sesinin sabaha kadar sikinti olmayacagi
cumartesi gunu kapatabilecegimiz bir mekan ariyorum.
kendi dj imiz ickimizi falan getiririm.

guzel bir villa olur, veya bu sekilde kiraliyan bir yer olur vs

varmi bildiginiz bir yer?
Mesaj tarihi:
40 kisiymis, 1000i gorunce niyeyse kisi sayisi bin gibi dusundum, anca bos depoya sigarsiniz dicektim. sonra bunu dusunurken lan bu ise girilir diye dusundum ama o cok yersiz bi dusunce oldu.
Mesaj tarihi:
taksimde var ondan

gittim ama adını unuttum, fena değildi..

taksim çalıntıyı biliyor musun? onun oralarda
anadolu yakasında böyle bir işe gireceklerini zannetmiyorum..

bizim gittiğimiz yer daha çok 25-30 kişilik bir bardı, 40 sığacak kadar değildi tahminimce

edit: evet, inthevan adı üstte yazılmış
Mesaj tarihi:
sahibinden.com a bakın, günlük kiralık villaları bir araştırın. ayrıca istanbuldakilerin böyle aktiviteler için avrupa-anadolu yakası ayrımı yapması öldürüyor. sanki vize alıyorsunuz köprüden geçerken. alt tarafı köprü lan.
Mesaj tarihi:
1- adam doğumgünü demiş yılbaşı değil
2- trafiğin kralını gördüm merak etme. haftada 4 gün beykozdan - bahçelievlere gidiyorum. trafik lafıyla gelme bana moruk. nefret ediyorum. fakat eğlenmeye gidiyorsunuz saatler EPEY esnek erken çıkın nedir yani. zaten sabaha kadar eğlenicez demişler dönüş de epey rahat olacak.

istanbulda avrupa - anadolu yakasının ayrımını eğlenmek için yapmayın. ha çalışırsın okursun onu anlarım. ama eğlenmeye gidiyorsunuz 1 saat geç gidin, ama adam gibi yerde eğlenin.
Mesaj tarihi:
Zamanın varsa Kadıköy barlar sokağında bir gezin. Hoş yerler var ama ne kadara patlar kapatmak geceliğine onu hiç bilmiyorum...

Sahibinden'de gecelik yerler kapatabiliyorsun da ses sorununu nasıl aşarsın artık onu bilemeyeceğim.
  • Yeni Oluştur...