matama Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 boyle 40 kisi icin gunlugu 1000 lirayi gecmeyecek muzik sesinin sabaha kadar sikinti olmayacagi cumartesi gunu kapatabilecegimiz bir mekan ariyorum. kendi dj imiz ickimizi falan getiririm. guzel bir villa olur, veya bu sekilde kiraliyan bir yer olur vs varmi bildiginiz bir yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 yanlış forum sanki dizi prodüksiyon şirketleriyle görüşebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 anadolu yakasında bilmiyorum da avrupa yakasında tam bu olaya uygun in the van var. http://www.inthevan.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 40 kisiymis, 1000i gorunce niyeyse kisi sayisi bin gibi dusundum, anca bos depoya sigarsiniz dicektim. sonra bunu dusunurken lan bu ise girilir diye dusundum ama o cok yersiz bi dusunce oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 taksimde var ondan gittim ama adını unuttum, fena değildi.. taksim çalıntıyı biliyor musun? onun oralarda anadolu yakasında böyle bir işe gireceklerini zannetmiyorum.. bizim gittiğimiz yer daha çok 25-30 kişilik bir bardı, 40 sığacak kadar değildi tahminimce edit: evet, inthevan adı üstte yazılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 anadolu yakasında yok ama bildigim cok mükemmel bi yer var özelden telefonu yollayayım sahibi akrabam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 inthevanin sitesi beynimi eritti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 inthevan da gereksiz ayakbastı paraları veriosun abuk fiyatlar ortaya çıkıo bulabilirsen villa kiralamak çok daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 sahibinden.com a bakın, günlük kiralık villaları bir araştırın. ayrıca istanbuldakilerin böyle aktiviteler için avrupa-anadolu yakası ayrımı yapması öldürüyor. sanki vize alıyorsunuz köprüden geçerken. alt tarafı köprü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 yılbaşı trafiği görmedin mi hiç sen baps? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 1- adam doğumgünü demiş yılbaşı değil 2- trafiğin kralını gördüm merak etme. haftada 4 gün beykozdan - bahçelievlere gidiyorum. trafik lafıyla gelme bana moruk. nefret ediyorum. fakat eğlenmeye gidiyorsunuz saatler EPEY esnek erken çıkın nedir yani. zaten sabaha kadar eğlenicez demişler dönüş de epey rahat olacak. istanbulda avrupa - anadolu yakasının ayrımını eğlenmek için yapmayın. ha çalışırsın okursun onu anlarım. ama eğlenmeye gidiyorsunuz 1 saat geç gidin, ama adam gibi yerde eğlenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 çok mu iddialı olur bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Zamanın varsa Kadıköy barlar sokağında bir gezin. Hoş yerler var ama ne kadara patlar kapatmak geceliğine onu hiç bilmiyorum... Sahibinden'de gecelik yerler kapatabiliyorsun da ses sorununu nasıl aşarsın artık onu bilemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar