Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

loot kit ne ise yarar nasil yapilir

barbu

Öne çıkan mesajlar

bu tam olarak ne ise yariyo. bide nasil yapacam ben bunu tam bir orneklemeyle anlatabilirmisiniz. galiba rug adhesive veya onun gibi seylerle yapiliyo.cunku ben birine sattim bunu bana loot kit yapcam dedi. atti mi? ornekleme dedigim bu. neler lazim?[signature][hline] oawaen@infinty
teras kasi master
Sosyal ağlarda paylaş

Bi Junk Dealer a gidiyosun konusuyorsun onda 4 5 tane loot-kit var. onlardan sadece 1 ini aliyosun blue ve orange rug giant gong glass top table nobooian sculpture. bunlar dekorasyon icin kullanacagin esyalar. bunlari yaratabilmek icin bazi parcalar lazim. loot-kit i aldiginda examine ettiginde goreceksin neler lazim oldugunu. oldurdugun npc lerden bunlar dusecek. bazilari rare bazilari kolay dusuyor. base section lar kolay dusuyo. bu parcalari inventory e koyacan sonra loot-kit in icine tasiyacaksin. bu loot-kit in icinde kalacak. inventory de yer kaplamicak sadece loot-kit icin 1 itemlik yer kaplicak. tum parcalari toplayinca otomatikman loot-kit item i yaratip kendi icine koyacak sende onu alacaksin evine yada baska yere dropliyacaksin yada satacaksin. forumlari takip edersen hangi parcalarin nekadar ettigini nelerin degerli oldugunu gorursun. trade forumlari. eclipse de Naboo- Neo Rome city e gelip cantina (Lizard Lounge) a girersen burda hepsi var. Rug larda City mall da mevcut blue ve orange.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dethatt, 25 Ağustos 2004 03:43 tarihinde demiş ki:
Bi Junk Dealer a gidiyosun konusuyorsun onda 4 5 tane loot-kit var. onlardan sadece 1 ini aliyosun blue ve orange rug giant gong glass top table nobooian sculpture. bunlar dekorasyon icin kullanacagin esyalar. bunlari yaratabilmek icin bazi parcalar lazim. loot-kit i aldiginda examine ettiginde goreceksin neler lazim oldugunu. oldurdugun npc lerden bunlar dusecek. bazilari rare bazilari kolay dusuyor. base section lar kolay dusuyo. bu parcalari inventory e koyacan sonra loot-kit in icine tasiyacaksin. bu loot-kit in icinde kalacak. inventory de yer kaplamicak sadece loot-kit icin 1 itemlik yer kaplicak. tum parcalari toplayinca otomatikman loot-kit item i yaratip kendi icine koyacak sende onu alacaksin evine yada baska yere dropliyacaksin yada satacaksin. forumlari takip edersen hangi parcalarin nekadar ettigini nelerin degerli oldugunu gorursun. trade forumlari. eclipse de Naboo- Neo Rome city e gelip cantina (Lizard Lounge) a girersen burda hepsi var. Rug larda City mall da mevcut blue ve orange.
junk dealerlara gittiğimde hep bu loot kit olayına girişmek istiyodum ama ben bu itemları yapmak için bazı artisan skillerine ihtiyaç duyulduğunu sanıyodum? ayrıca bu gereken parçalar hangi npclerden düşüyo rastgele her npcden düşme ihtimali war mı loot kit inventorymde durduğu sürece?[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

Loot kit en son aşama...
Yani dusmesi icin lootkit olmasi gerekmiyor
ama inv tutacaksan yer kaplamiyor parcalar
her turlu npc'den dusuyor[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537)
YAKINSEHIR-
Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor- Pistoleer - Smuggler - Marksman (tkr)-Scout-Commando-CH-Brawler -Entertainer-Musician-ID- Architect-SL-WS -BH-Carbineer/Rifleman(devam)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...