barbu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bu tam olarak ne ise yariyo. bide nasil yapacam ben bunu tam bir orneklemeyle anlatabilirmisiniz. galiba rug adhesive veya onun gibi seylerle yapiliyo.cunku ben birine sattim bunu bana loot kit yapcam dedi. atti mi? ornekleme dedigim bu. neler lazim?[signature][hline] oawaen@infinty teras kasi master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bi Junk Dealer a gidiyosun konusuyorsun onda 4 5 tane loot-kit var. onlardan sadece 1 ini aliyosun blue ve orange rug giant gong glass top table nobooian sculpture. bunlar dekorasyon icin kullanacagin esyalar. bunlari yaratabilmek icin bazi parcalar lazim. loot-kit i aldiginda examine ettiginde goreceksin neler lazim oldugunu. oldurdugun npc lerden bunlar dusecek. bazilari rare bazilari kolay dusuyor. base section lar kolay dusuyo. bu parcalari inventory e koyacan sonra loot-kit in icine tasiyacaksin. bu loot-kit in icinde kalacak. inventory de yer kaplamicak sadece loot-kit icin 1 itemlik yer kaplicak. tum parcalari toplayinca otomatikman loot-kit item i yaratip kendi icine koyacak sende onu alacaksin evine yada baska yere dropliyacaksin yada satacaksin. forumlari takip edersen hangi parcalarin nekadar ettigini nelerin degerli oldugunu gorursun. trade forumlari. eclipse de Naboo- Neo Rome city e gelip cantina (Lizard Lounge) a girersen burda hepsi var. Rug larda City mall da mevcut blue ve orange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 loot kit o itemi yaratabilmeni saglar tum parcalarini birlestirdigin zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
estrangeds Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 amaci combat revamp ve JTL'ye kadar oyundan memnun olmayan oyunculari oyalamak.[signature][hline]Timekszi Beqir, Eclipse. Riqeb Cleefszi, Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 gereksiz diye adlandirilacak birsey degil. Oyuna birseyler katacak insanin evini dekora edebilecegi guzel itemlar. Fort Tusken daki Giant Gong gibi guzel bi item in insanin evinde bulunmasi guzel birsey benim icin. Ozellikle oyundaki itemlari toplayan koleksiyoncular icin zevk meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Dethatt, 25 Ağustos 2004 03:43 tarihinde demiş ki: Bi Junk Dealer a gidiyosun konusuyorsun onda 4 5 tane loot-kit var. onlardan sadece 1 ini aliyosun blue ve orange rug giant gong glass top table nobooian sculpture. bunlar dekorasyon icin kullanacagin esyalar. bunlari yaratabilmek icin bazi parcalar lazim. loot-kit i aldiginda examine ettiginde goreceksin neler lazim oldugunu. oldurdugun npc lerden bunlar dusecek. bazilari rare bazilari kolay dusuyor. base section lar kolay dusuyo. bu parcalari inventory e koyacan sonra loot-kit in icine tasiyacaksin. bu loot-kit in icinde kalacak. inventory de yer kaplamicak sadece loot-kit icin 1 itemlik yer kaplicak. tum parcalari toplayinca otomatikman loot-kit item i yaratip kendi icine koyacak sende onu alacaksin evine yada baska yere dropliyacaksin yada satacaksin. forumlari takip edersen hangi parcalarin nekadar ettigini nelerin degerli oldugunu gorursun. trade forumlari. eclipse de Naboo- Neo Rome city e gelip cantina (Lizard Lounge) a girersen burda hepsi var. Rug larda City mall da mevcut blue ve orange. junk dealerlara gittiğimde hep bu loot kit olayına girişmek istiyodum ama ben bu itemları yapmak için bazı artisan skillerine ihtiyaç duyulduğunu sanıyodum? ayrıca bu gereken parçalar hangi npclerden düşüyo rastgele her npcden düşme ihtimali war mı loot kit inventorymde durduğu sürece?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Loot kit en son aşama... Yani dusmesi icin lootkit olmasi gerekmiyor ama inv tutacaksan yer kaplamiyor parcalar her turlu npc'den dusuyor[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor- Pistoleer - Smuggler - Marksman (tkr)-Scout-Commando-CH-Brawler -Entertainer-Musician-ID- Architect-SL-WS -BH-Carbineer/Rifleman(devam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 random bi olay tamamen su npc den duser diye bi olay soz konusu degil zor yada basit npc onemli degil. tamamen random. 1 parcasi en rare. yani exeptional itemlar kadar rare diyebilirim yada premium crystal kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar