crushedasd Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Arkadaslare bende nebulanın help menusu var ama onda page sistemi calısmıp her yolu denedim ama yine de olmuo .pg yazıom page yok mdio bi yardım edin piliz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 .arama yap düzelir :D[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 sırf bu nbl help menu için bi tutorial yazmak lazım :lol: F.A.Q. Boşuna yazılmamıştır .[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crushedasd Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Arkadaslar valla yardım edin ya kafayı yiyecem 1 haftadır ben sze msn mi bırakam konusak [email protected] hade piliz:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Server ın güvenli bir yerine .add i_page_box stoneyi çıkarıp koy. .info ile serialini page scp si içinde locus.quann yazan satırları göreceksin bunların altında .pg cal satırları olacak ordaki serial numarası ile sendeki numarayı değiştireceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 linke tıklarsan her şeyi açık açık yazıyor[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crushedasd Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Biras Daha Acıklayıcı Yazsanız Bu İşlerde Yeniyimde Hade Be Arkadaslar Sizden Ögrencezx Herseyi piliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=65493 bu adresde açık açık yazıyor .[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crushedasd Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Peki Bana Bu Script i Hazır Olarak Göndercek Bi Vatandas Yokmu Msn Adresim [email protected] Umarım İlgilenirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Kardesim arkadaslar acık acık anltmıslar zaten linkde de acık acık anlatiliyor bunlara ragmen yapamiyorsan hic girme bu islere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crushedasd Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 link e tıkladıktan sonra hiç bişi olmuo sadece degiştirmemmi gerekio ee zaten .add i_page_box u koydum acılmıo bile ya walla bilen bi arkadas msn mi alsada konussak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crushedasd Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 o da deelse bari bana 0 dan bi page sistemi gönderseniz valla hayatta ilk defa söle bişey istiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 hala bilen diyorsun pes yani ..[signature][hline]SlayerTR Lucas Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crushedasd Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ya madem biliosun bi benle konus böle olmuo ben sizden ögrenmeye calısıom bişeyler azarlanmak deel maksdım bilmemek sucsa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 arkadaşlar sana tamı tamına 5105461065105610 kere link vermişler aynı thread içinde hala neyin yardımını istiyorsunki ? verdikleri linkte herşey açıkça yazıyor orayı okusan eminimki yaparsın.[signature][hline]SlayerTR Lucas Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 no brain.[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: zgrw, 28 Ağustos 2004 14:12 tarihinde demiş ki: sırf bu nbl help menu için bi tutorial yazmak lazım :lol: F.A.Q. Boşuna yazılmamıştır . sadece nbl için tutorial lazım aslında :) wolcano tarafından açılan başlıklara bakın kesin bir tutorial kadar olmuştur ;)[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: zgrw, 28 Ağustos 2004 14:12 tarihinde demiş ki: sırf bu nbl help menu için bi tutorial yazmak lazım :lol: F.A.Q. Boşuna yazılmamıştır . nebula scriptleri için yazmak lazım bence[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: crushedasd, 28 Ağustos 2004 14:31 tarihinde demiş ki: o da deelse bari bana 0 dan bi page sistemi gönderseniz valla hayatta ilk defa söle bişey istiom :lol: Senin küçüklüğün pek iyi geçmedi heralde ?[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE The Lost Age Developer Brook Radio Lostage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: SpawNJawS, 28 Ağustos 2004 14:45 tarihinde demiş ki: no brain. Ehe :) Linkleri okumak bukadar zormu acaba. Ufak bi eklenti: Brook senin çocukluğunda H.Ü. koridorlarında güreşerek geçmedimi :D Şaka hadi şaka :) Döndüğümü anla diye söyledim :-P[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar