teote Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 bi turlu bulamıyorum.bu konuda bilgisi olan varmı? Ayrıca http://www.paticik.com/scripts adresindeki login olayı yok+ yenı uyelık lınkındede sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Buradaki scripting linklerinden bulabilirsin....[signature][hline]<----------------------------------------------------> <-- Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design --> <----------- Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... ----------> <----------------------------------------------------> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 RAvenloft paticik scp neden çalışmıyor ? açamıyorum :) bi yardım plz[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 default scriptler içinde zaten war hazine avcılığı treasure hunting die geçer[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Sanırım Script bölümünün Database ile bir sorunu var. Karakedi yada diğer yöneticilere bu durumu aktarıcam...[signature][hline]<----------------------------------------------------> <-- Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design --> <----------- Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... ----------> <----------------------------------------------------> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Saol abi çok thx[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar