Beyt Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 C# da access veritabanıma bağlanmak istiyorum try catch bloguna aldım sorunu görmek için ISAM bulunamadı diyor. Bağlantı kısmını aşağıya ekliyorum. Sorun neden kaynaklanır çözümü nedir bilen varsa söylesin plx forumlarda falan baktım pek bi çözüm üretemedim. kod said: OleDbConnection baglanti; OleDbCommand komut; baglanti = new OleDbConnection("Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;DataSource="+Application.StartupPath+"telefonrehbervt.accdb; PersistSecurityInfo=false;"); try { baglanti.Open(); baglanti.Close(); } catch (Exception ex) { MessageBox.Show(ex.ToString()); } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Tamamdır çözdüm Datasource u Data Source olarak yazınca çözüldü eheh 3 saattir bunu göremedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 zamanla göremediğin çok şey olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar