Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yurttan acilen cık abi, git bi akraba arkadaş eş dost ziyaretine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Minimum bi 10 günüm daha var en az onu yazmayı unutmuşum. Ondan sonra ev yurt falan bulup taşınmam lazım bi de, daha stresli bi dönem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 abi tamam bi 3 5 günlüğüne yok mu ziyaret edebilecegin kimse. git işte mis gibi gezer eğlenirsin, geri geldiginde de yurttan cıkısınla eşyalarla falan uğraşırsın mis gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 İnsan yok diye yakınıyorsan yurttan çıkma bence hiç. Ben 2 sene tek başıma yaşadıktan sonra sıkıntıdan patlayıp yurda geri geçtim. Hem yurtlar hep daha güzel yerlerde oluyor, cebine para kalıyor. Gerçi nerde olduğuna da bağlı, İstanbul'da yurtlar baya sıçındırık yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 İnsan yok derken, dönem bitti, herkes evine gitti. Almanya'nın alakasız bi kasabasındayım :) Yoksa yurt yani kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 "roket adam" said: Herkesin özendiği bir hayat yaşadığınız halde ne mutlu ne de mutsuz olduğunuz, kendinizi her şeye rağmen yalnız hissettiğiniz ve canınızın hiç bir şey yapmak istemediği dolayısıyla eylemsizliğe sardığınız aylar oldu mu? Ve bu sırada anı yaşayamadığınız için vicdan azabı çektiğiniz falan? edit detay yok abi. depresyon da değil. öyle bişi. boşluk herhalde.aylardır yaşadığımı tarif ediyorsun ama depresyon ergenlere özgü değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Depresyon karanlık bi ruh hali getirir, depresyon değil benim anlattığım. Mal gibi yaşamak denebilir özet olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 forçen said: http://img88.imageshack.us/img88/3410/13669181054892987697287.jpg Haters gonna hate. devochi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 çıplak ayaklı neo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Sen bu erasmus deneyiminden memnun değilsin hep bu yüzden bunlar. Gelmeden önce büyük beklentilere girmişsin şey gibi ÜNİVERSİTEDE KIZLAR TEKLİF EDİYOLLAAA olayı gibi olmuş. sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Yok lan memnunum yani. Beklentilerim büyük değildi nereye geldiğimi biliyodum zaten, buraya da yazmıştım. Sadece böyle ara ara çok boş kalıyorum, paticik ahalisi bu boşluklarda ne yapıyo onu merak ediyodum ben. COD falan oynuyomuş yani. Olmasam da yazarım, burası imaj kaygımın olmadığı bi yer ciddi ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 aquila said: dylanN said: Dasaaa kutum bos ;) bi alci atar oraya dasa, sonra mala vurur, doldurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 kafayı takacak bişey yok hayatın "loading" bölümlerinden birisindesin şu an :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar