Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 elikanliadam said: sigortasız ın nesini anlamadınız..sağlık güvencesi olmayan hani doktora gidemeyen hani..neyse ben bi aile hekimine gidem bari napacaksa artık ahaha bu ne sacma bir mantik BEYLER SIGORTAM YOK. DOKTORA GIDERSEM PARA VERMEM GEREKECEK. ON LIRA YA MUAYENE DEDIGIN NASIL VEREYIM O KADAR PARAYI. BIRBIRBIRUNLEMBIR111
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Mesanen buradaki accounttaki balonuna dönmüş. Daha fazla şişemeyecek noktaya gelince acıtıyordur herhalde. 7 - 15tl arası ver git muayene ol herhangi bir devlet hastanesinde...
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 doktor deilim, burasida garbic.. ama daha cok yeni cok yakin bir tanidigimda boyle bir sorun olunca, bunun uzerine doktorla konustuk, ciddi ve yardimsever bir yanit vereyim; olay su imis, 300 ml de bir alarm mekanizmasi varmis normalde, idrarin geldigini bu seviyeye ulastiginda anliyormusuz. eger cok idrar tutma egilimindeysek, bu alert mekanizmasi yalama oluyormus, islevini yitiriyormus. 500 ml de de default olarak baraj kapaklari acilip ne var ne yok birakiliyormus ortaliga, refleks olaraktan. bunu duzeltip counterlari resetlemenin yolu, gelip gelmedigine bakmaksizin 2 saatte bir tuvalete gidip sintine yapmakmis ;) cikmiyosa keseye baski maski bole hafif yollu bastiraraktan zorluyormusuz kendimizi.. bir sure sonra counter resetlenip zamaninda alert vermeye basliyormus. durum buymus.. bilginize efenim..
Llama Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 benim mesane çok küçük ya oto boka işiyorum
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Luniz mühendis misin? (cidden merak ettim)
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 HolyRaider said: montla işe Mantikli.
nanik_atak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 ben pisuvarara işemek istiyoore.. 'harbiden de mutsuzlukların ızdırapların en kötüsüymüş montla sıçmak.toplan be mont değme g.te be' :)
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 @LuNİZ ben bu yöntemi uygulamaya başladım. sanırım çocukluktan beri çişini tutmaya çalışma eğilimi var bende. çünkü pis yerlerden hoşlanmadığımdan tuvaletlere gidemiyorum dışarıda. bir manyaklığımı daha ifşa edeyim istedim. (aslında mont göte değsin istemiyorum..hatta hiçbir yere değmesin o mont yazık lan) üniversiteye başlayınca kırmak durumunda kalmıştım tabi. yine de yalama olmuş demek benim idrar torbası. @fede bende daha iğrenç topik düşünceleri de var ama paticikte pek hoş karşılanmadığını farkediyorum ve bu düşünceleri kendimden uzak tutmaya çalışıyorum.. @nanik_atak kendini fazla ifşa etme..dinleme ve izleme cihazı olabilir..topukla topukla
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 monitörün fişi takılı mı kontrol edin
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 @NolaxThensbane muhendislik mezunu degilim abi, ama yurtdisindakilere gore muhendisim.. bilemedim yani ne yanit vereyim.. information security engineer diyorlar benim isime.. @elikanli muhtemelen sorun budur abi o zaman.. arkadasin durumu bu sekilde duzeldi.. gecmis olsun simdiden..
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 siz de beni bole kabul edin yaw nolcek ;)
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 kapatalım bu .ok muhabbetini artık ıghh
Öne çıkan mesajlar