Magnum Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 şöyle bir hata alıyorum, sebebi ne olabilir? bir arkadaşım denediğinde girebiliyor hesaba. ikimiz de türkiyeden oynamaktayız. dün girebiliyordum ayırca, dün gece bir şeyler sildim (wtf ve interface klasörü) tekrar 1.7gb download etti ama şimdi girmeye çalıştığımda böyle bir hata veriyor. yardımcı olabilecek birisi var mı? teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 silerken region ayarlarını da uçurdun heralde, us serverlarına bağlanmaya çalışıyormuşsun gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 nerede nasıl bir dosya o? us olanın icine de eu realmlistini yazdım ama yine girmedi. çözüm önerisi nedir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 hâla giremiyorum, webform falan yolladım bekliyorum. yok mu sizlerden öneriler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 allah allah battlenet'e girdiğimde şöyle bir hata veriyor. said: This Battle.net account does not have any World of Warcraft accounts associated with it. To merge a World of Warcraft account with this Battle.net account, click here. * Logout merge dediğimde orada kendi accountumu gorebiliyorum. Account Name KENDIHESAPISMIM Status Active (Renews: 1/22/2011 9:03 AM) Current Game Time Source (1 month subscription), 12.99 € Product Level Cataclysm Standard Edition Wrath of the Lich King Standard Edition The Burning Crusade Standard Edition World of Warcraft Standard Edition Region Europe (EU) World of Warcraft Remote Unsubscribed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Us servera bağlanmaya çalışıyormuş gibi geldi bana da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 said: Hello Ugurcan, Thank you for contacting us. I have reviewed your diagnostic files and I can see on the screenshot attached that you've got the US game client installed, and not the European client. You will need to remove it and install the European World of Warcraft client. If you do not have the European game CDs/DVD(s) needed to reinstall your game, you can download the European World of Warcraft client(s) from here: https://eu.battle.net/account/management/download/ Have a nice evening. Should you have any further questions or concerns, please do not hesitate to contact us again. şöyle bir reply gelmiş, nasıl ya? dün oynuyordum bu gün oynayamıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar