mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Pickles said: bi ırkı katletmek için niye bir sebebin olması gerekiyoki. bi yi bu olarak değiştirirsen daha dogru olur ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ehihihihihihi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 başlık o kadar komik ki ahdshfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 burunları eğri olmasa iyiler bence. normal insan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Yahudi göçü ile ilgili güzel bir yazı: http://www.odatv.com/n.php?n=endulus-muslumanlari-ve-yahudi-surgunun-gercek-yuzu-0205101200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 sesu said: Ben bu konuyla ilgili nerdeyse hiç bir şey bilmiyorum bile diyebilirim ama senin tez hiç mantıklı gelmedi be Dragonmax. Bahsettiğin durumu plot eden bir kitle mevcut olabilir de bütün olayı buna indirgemek olmamış gibi. Bir de adamın sorusunu cevaplamamış kimse. Ne olduysa oldu, senin tezine göre bile "vur dediler, sabun yaptı" ise neden durmadı işte? Adam bunu soruyor. konu hakkında hiçbişey blmiyısan, sana bırak benm tezimi, hiçbişeyin mantılı gelmesini beklememelisin. eğer araştırırsan hitlere, bazı aşırı zengin yahudiler yatarından çok deli para ve silah yardımı yaptıını görürsün. bu kişilerin de hepsi isralin kurulması için yırtınan kişiler. ha bu arada benim tezim derken evde uydurduum bişey değil bu, bildiin direk akademik bir yazı. TEZ dediin internetten cop paste olmuyor. en aşşa 20 - 30 kitap, 20 - 30 makale araştırıp yazılıyo (en aşşağı). bu tez inandırıcı gelmiosa, ben sana hiç israilin "PLAN DALET"inden bahsetmiyim o zman, nassı yaa nassı yaa, yok yaa, hadi lan diye kalırsın, türkiyenin kurtuluş savaşıundan şüphe edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Yüksek lisans var mıydı Dragonmax ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 yok dostum. bayıyo bi yerden sonra. zaten okadar zaman da olmadı malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Ah pardon şimdi gördüm. Abi sakin tezin ne olduğunu biliyorum ben de 2. tezimi yazıyorum şu an master ım için. Ben zaten sen saçmalamışsın aga tarzı bir şey demedim. Dediğim gibi fazla bir şey bilmiyorum da sadece tek nedeni o olamaz bence didim. Elbette bu da bir nedendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Sen araştırdıysan öyledir yani ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 mutfak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 pardon sesu ya, ben de az fazla gaz verip motoru bağırtmışım orda kusura bakma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 el kadar kizin iki tezi var, sen naptin diye sorarlar adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Abi keşke olsa daha konu bile bulmadım şubatta proposal vermem lazım asdasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 aquila said: el kadar kiz aquila said: kiz derken asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Ben kızım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Boyum da baya kısa doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 %1 bulundu sonunda. "EYVALLAH" sesu dsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Abi kardeşim falan demişsin ben de bozmayayım dedim askdjnesg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 hepimiz kardeşiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 sesu said: Abi kardeşim falan demişsin ben de bozmayayım dedim askdjnesg. farkeder mi? öyle de böyle de kardeşim olmuyomusun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 böyle olmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Dragonmax said: sesu said: Abi kardeşim falan demişsin ben de bozmayayım dedim askdjnesg. farkeder mi? öyle de böyle de kardeşim olmuyomusun ^^ kız olduğunu duydu hemen şekil değiştirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 dostum ben nişanlıyım. bunu da forumda bilmeyen bi sen varmışsın demekki, şimdi sen de öğrenmiş oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 yahu şekil değiştirdiğinden anladığın tek şey sarkmak mı? ilk başlarda "kardeşim" veya "birader" gibi kelimeleri sesu'yu erkek sanıp kullanmadın mı? şimdide kız olduğunu duyunca "^^" gibi ifadelerle karşılık verip arayı açıyorsun. bu da bir tür şekil değiştirmedir dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar