Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yahudiler ve Hitler

roket adam

Öne çıkan mesajlar

sesu said:

Ben bu konuyla ilgili nerdeyse hiç bir şey bilmiyorum bile diyebilirim ama senin tez hiç mantıklı gelmedi be Dragonmax. Bahsettiğin durumu plot eden bir kitle mevcut olabilir de bütün olayı buna indirgemek olmamış gibi.

Bir de adamın sorusunu cevaplamamış kimse. Ne olduysa oldu, senin tezine göre bile "vur dediler, sabun yaptı" ise neden durmadı işte? Adam bunu soruyor.

konu hakkında hiçbişey blmiyısan, sana bırak benm tezimi, hiçbişeyin mantılı gelmesini beklememelisin.

eğer araştırırsan hitlere, bazı aşırı zengin yahudiler yatarından çok deli para ve silah yardımı yaptıını görürsün. bu kişilerin de hepsi isralin kurulması için yırtınan kişiler.

ha bu arada benim tezim derken evde uydurduum bişey değil bu, bildiin direk akademik bir yazı. TEZ dediin internetten cop paste olmuyor. en aşşa 20 - 30 kitap, 20 - 30 makale araştırıp yazılıyo (en aşşağı).

bu tez inandırıcı gelmiosa, ben sana hiç israilin "PLAN DALET"inden bahsetmiyim o zman, nassı yaa nassı yaa, yok yaa, hadi lan diye kalırsın, türkiyenin kurtuluş savaşıundan şüphe edersin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ah pardon şimdi gördüm. Abi sakin tezin ne olduğunu biliyorum ben de 2. tezimi yazıyorum şu an master ım için. Ben zaten sen saçmalamışsın aga tarzı bir şey demedim. Dediğim gibi fazla bir şey bilmiyorum da sadece tek nedeni o olamaz bence didim. Elbette bu da bir nedendir.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu şekil değiştirdiğinden anladığın tek şey sarkmak mı? ilk başlarda "kardeşim" veya "birader" gibi kelimeleri sesu'yu erkek sanıp kullanmadın mı? şimdide kız olduğunu duyunca "^^" gibi ifadelerle karşılık verip arayı açıyorsun. bu da bir tür şekil değiştirmedir dostum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...