mastermage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 sphere.inide sorun cıktı acaip karanlık goz gozu gormuyor nasıl duzeltecem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Sorun ne? Sorunu soylersen, yardımcı olabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastermage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 sphere inide light olayını ayarlıyamadım en aydınlık seviyee olmasını isyedim ama kap karanlık[hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vocter Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Ordaki sayıyı ne kadar az yaparsan o kadar aydınlık olur. Oyun içi komutu: sector.light x Not: "x" yerine 0-30 arası bir sayı yazın.Sayılar küçüldükçe aydınlık seviyesi artıcaktır.[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastermage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 saolun birde menuleri nereye yerlestircem pepelek.com/scripts den indirdiğim skill menülerini ? allah rızası için yardım edin[hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vocter Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Her menüdeki, dialogu başlatan itemin scriptini bulup, o itemin scriptinin altına; ON=@DCLICK dialog ****** ekliyceksin. Not: * lere dialogun ismini yazıcaksın. Örnek: ON=@DCLICK dialog d_blacksmith[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastermage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 off anlamadım elinde hazır varmı birde sen ankaradan mısın[hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastermage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 asadaki scripti nereye koycam [Bu mesaj mastermage tarafından 08 Şubat 2003 18:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastermage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 kusura bakma herkez senin gibi değil baggio [Bu mesaj mastermage tarafından 08 Şubat 2003 19:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NebulaShocker Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Pardon cafeden eve geldim bide yemek yedim.Ondan mesajını görücek vaktim olmadı. Şimdi mesela diyelimki tinkering menüsünü serverına koymak istiyosun. spherescripts deki sphereitemslerde tinker die arat.Bir tanesinde tinker's tools'un scriptini bulursun [ITEMDEF ile başlayan yazılar yani.script :) O scripte verdiğim triggerı ayhnen yazman lazım.Tekrar yazıyorum. ON=@DCLICK dialog d_******** return 1 dialog d_******** deki ****** ler ise, tinkering menüsündeki dialogtur.yani tinkering menüsü scriptinde dialog d_tinkering diyorsa, ******* yerine tinkering yazman lazım. Yani d_tinkering.[hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastermage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 nese vazgeçtim ha baksana ben sana telneti versem yaparmısın ?[hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NebulaShocker Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 [FUNCTION f_skill_tinkering] DIALOG d_skill_tinkering İşte burdaki koyu yazılı olanı aynen yazıcaksın dediğim gibi.[hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NebulaShocker Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 telnet??? İşte o konuda da sen beni aydınlatıcaksın.Telnet nedir???[hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastermage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 bastan anlatsan simdi benim blidğiim script menuleri sphere skill diye yerde ben oraya atıyorum nese du bastan anlatırsan bana anlıyacağımı ümid ediyorum[hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastermage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 anbladımda yerini bulamıyorum simdi sphere skillde eski menu var onun yerinemi atcam ?[hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vocter Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Sphereskill ile hiçbir alakası yokki :) Şimdiii tamamen baştan anlatıyorum adım adım. Şimdi tinkering menüsü açıyorsun elindeki.Yani pepelekten çektiğini.Onu açtığında en üstte; [FUNCTION f_skill_tinkering] DIALOG d_skill_tinkering yazar. Şimdi kapatabiliriz. Daha sonra C:spherescripts teki sphereitemsb6.scp isimli dosyayı buluyorsun.Onu açıp içinden; [ITEMDEF 01ebc] DEFNAME=i_tinker_tools TYPE=T_TINKER_TOOLS WEIGHT=2 CATEGORY=Items by Professions SUBSECTION=Tinker DESCRIPTION=Tinker's Tools SKILLMAKE=TINKERING 35.0,t_tinker_tools RESOURCES=4 i_ingot_iron yazılı dizini buluyorsun.Ve bu dizinin sonuna, ON=@DCLICK DIALOG d_skill_tinkering return 1 ekliyorsun.Yani script, [ITEMDEF 01ebc] DEFNAME=i_tinker_tools TYPE=T_TINKER_TOOLS WEIGHT=2 CATEGORY=Items by Professions SUBSECTION=Tinker DESCRIPTION=Tinker's Tools SKILLMAKE=TINKERING 35.0,t_tinker_tools RESOURCES=4 i_ingot_iron ON=@DCLICK DIALOG d_skill_tinkering return 1 halini alıyor.Daha sonra kaydet diyerek dosyayı kapatıyorsun.Ve böylece tinkering menün kullanmaya hazır hale geliyor. Diğer menüleride bu örnekten yola çıkarak kendi kendine çalışır hale getirebilirsin.[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastermage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 cok tesk ederim arkadasım birde carpı nasıl yapcağımı soylesene yane nereye ne eklicem cok saooool[hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 mesela bir bowcraft menusu, ne ile acılır? dagger la acilsin. Simdi nasıl yapacağımıza gelelim. Sanırım dagger "sphereitemb3.scp" nin içindeydi oradan dagger' ı buluyoruz ve en alta, altakileri ekliyoruz . on=@targon_item //secilen bir item ise... if (=i_log) //eğer secilenin id si "i_log" ise... src.dialog d_bowcraft //bowcraft menusu acilsin.... return 1//basa dönsün (olay bitsin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastermage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 hımzz ama cok uzun iş o tarifle anlıyorum ancak[hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vocter Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Np. Yalnız şunu bilki herşeyde bir yerden sonrası senin yapman gereken iştir.Birazda kendin bulmalı, kendin uğraşmalısın.[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 sphere 55i yi kurduk. scripts klasorunun içindeki "sphereitem3.scp" 'in içine giriyoruz... Oradan bir arama yapacaz, aratacağımız kelime "0f51" (Tırnaklar yok :D ) Dagger i bulduk simdi....alltaki "HITPOINTS={31 40}" in HEMEN ALTINA... ASAĞIDA VERDİĞİMİ EKLİYORSUN... (!) on=@targon_item //secilen bir item ise... if (=i_log) //eğer secilenin id si "i_log" ise... src.dialog d_bowcraft //bowcraft menusu acilsin.... return 1//basa dönsün (olay bitsin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastermage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 yaw mesela carpın saw ile açılmasını istiyorum soyle yaptım ON=@DCLICK DIALOG d_skill_carpentry return 1 yaptım olmadı [Bu mesaj mastermage tarafından 08 Şubat 2003 21:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar