coblck Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 selam.yurtdışından postayla aldıgım bi blackberry'm var ve imei olayı yüzünden kapandı..yurda 1 ay içinde girmiş bi pasaportla aktive edilebiliyor.yardım edebilecek veya bişiler önericek varsa seve seve dinlerim.ha bu arada istanbulda yaşıyorum.teşekkürler.
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 yurda son 1 ay içinde girmiş bi pasaport gerekiyo sadece. başka bi şekilde halledemezsin. telefonculara para verince halledio bazıları buldukları bi pasaportla ama çok guvenli olcağını sanmıyorum. sonucta telefon adamın ismine kayıtlı olmus olucak. imei nosundan telefonu aradıklarında adamın adı çıkıcak falan gibi.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 donanımhabere yaz. daha çabuk bulursun
coblck Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 yalnız tam donanımhaber başlığı gibi oldu.burdan daha güvenilir olur diye açtıydım.genellikle ücret talep ediyolar.ücret olayını da bi şekilde aşarız gibi.
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ücret olayını ücret vermeden aşamazsın.
Öne çıkan mesajlar