Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook Okey


roket adam

Öne çıkan mesajlar

Şu Facebook uygulamasından sosyoloji tezi çıkartırım bu kadar net. Bi arkadaşımla beraber oturuyoruz, sıkıntıdan çıldırdık noel bayram tatili reröre olmasından ötürü. Gecenin bi yarısı. Texas Holdem'e girdim 2 sene sonra, oynadık üç saat, sıkıldık. Sonra Facebook okey var dedi, girdik.

Aga bi kere çok enteresan bi durum var. Bayaa bayaa insanlar burdan tanışıyolarmış yani. Facebook okeyden hatun kaldırdım diyen insanlar var. Burdan kız düşüyo diyorlar yani. Bu ne abi? Okey gibi tek hücreli bir metazolog'un bile oynayabileceği bir oyunu yeni insanlarla tanışmak için kullanmak nası bi mantık, nası bi çaresizlik? Ülkemiz gençleri bu kadar mı yetersiz lan sosyal açıdan ahahahah

İkincisi masaları kuran tipler ya da kızlar neyse artık, almıyolar masaya ahahah, çok kıl oldum. Dolu deyip şutlanıyoruz nereye girsek. Olm nesi dolu? (Resmim yok gerçi resim belli bi puandan sonra geliyomuş) Hani kızlar masa kurup bekliyolarmış, beğendikleri tipler gelirse oyuna alıyolarmış.

Bu ne abi ahahah, ciddiyim yani, ne salak bi milletiz lan biz sdlfkjsd. Vallahi çözemedim. Çözen varsa anlatsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pokerde de oluyor o

arkadaşla zar zor bir masada buluşup poker atmaya başladık. laflıyoruz böyle, giren erkek direk çıkıyor. sonra bir bayan geldi oturdu masaya(o arada kakara kikiri muhabbetimiz dönüyor chatte) oynadık öyle biraz. birden bir baktık chatte bizden başka yazılar olmaya başladı.

selam ebru
çok şanslısın ebru
bilmem ne ebru

gerçi şanslısını biz de dedik four of a kind filan yardırdı kadın ama konu o değil yani oyun boyunca alttan yazmadı/yazamadı bile. en son çıkarken teşekkür edip gitti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...