Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magic & Arrow

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk jailimi yedim.

ana, kız kardeş (özellikle böyle diyor) şeref vs saydıran bir adama "keslanit" yazdığım için. msn ve ulaşabileceğim bilimum yolla "adam ana avrat bırakmadı" mesajıma rağmen. bitek jail yiyende benim.
Mesaj tarihi:
ya komik bulduğum staff invisden çıkmadan 0.5 öncesi adamların zaten hali hazırda küfür ediyor olması.

tam cezayı almadan 1 sn önce "bu itler" vs diye adam saydırıyordu bende dayanamadım artık "keslanit" yazdım. çat staff çıktı "aha yakaladım" dedi.

resmen busted oldum da garip oldu yani.
Mesaj tarihi:
zevkli işler ama bunlar. mesela çooook eskiden oynadığımız serverda young sistemi vardı. ama young şehrine girmek yasaktı ve girilmiyodu ama biz bi bugunu bulup girmiştik madenlerin orda skill kasan younglara ayı yollar keserdik eğlenirdik. bu oyunun eğlencesi böyle de çıkıyo ne derseniz diyin. this is a fuckin game ve oyunlar eğlenmek içindir
Mesaj tarihi:
Marveloth said:

Brit farm'da wool koplayan appleri bile kesmeye calisan adamlar var.

doğaldır. olması gerekende bu. adamın rolü öyledir, öyle bir oyun tarzı vardır kesiyordur.

eskiden yoktu böyle şeyler, şimdi kim çıkarıyor yok "wool toplayanlar kesilmez", "madenciler kesilmez" vs.
Mesaj tarihi:
Eskiden de kesene sövülürdü. Vericegim tepkinin kahyasimisin be adam.

Adamin rolü öyledir, öyle bi oyun tarzi vardir diyosun da, ben app leri kesiyolar diye tepki verince mi garip oluyo. Bu da benim bakis acim.
  • Yeni Oluştur...