Ceday Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bana özelden ulasabilir mi bi:) abi ne lanet bi IDE bu ya :) eclipse kullanan icin tam bir kabus :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 netbeans kullananlar icinde eclipse kabustur :) java ile ilgili bisi sorcaksan 2yil oldu kullanmayali java icin netbeansi, ama c/c++ icin aktif olarak netbeans kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Dün akşam aynı şeyleri düşünüyordum. Ne berbat bişeysin sen diye kaynıyordum hatta alete resmen. Bi de utanmadan evime kadar Netbeans dvdsi gönderdi Sun. Yazık ona harcanan paralara be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Abi tam aksine eclipse kabiz, netbeans can. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 abi sadece bakıosun IDEye. baska hicbisi yapamıon :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Ahah. Ne lazimdi sana ? Bildigim bir seyse soyleyivereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ya bi toolun source'unu build etmeye calıodum da sanırım gerek kalmadı. eclipse plugini olarak port etmeye baslamıslar. onu kullanırım ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar