trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ben kız arkadaşımla farklı şehirlerde okul kazanıcaz diye kafayı yiyorum sen hiç bulaşma bence gözden uzak gönülden ırak mı neydi varya öyle bi söz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 et ete değecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 salla ya, git bara diskoya, iç sarhoş ol, canın istediğiyle yakınlaş hem de hergece, sonra canın isteyince de irlandadaki çocuu ara, onla da sohbet et konuş, hatta çaar buraya onla da yakınlaş, sonra gönder geri, senede bir yakınlaşma yeter de. oyna herkesle herşeyle takıl hayatını yaşa. dünyaya kadın olarak gelmişsin, bi daha bu fırsat ne zaman geçer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 fede said: AB vatandaşıysa evlen AB vatandaşı ol. çok iyi fikir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 tr'li genç nüfusun neyi eksik? -- this is days coolest story bro hoe! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 (tu)(tu) +2 Bella said: fede said: AB vatandaşıysa evlen AB vatandaşı ol. çok iyi fikir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Sigortalı işe gir evlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 çok iyi nitelendirdiğiniz kişiyi üzmek istemiyorsanız, onu kendiniz gibi bencilliği türlü küfürlerle sıfatlandırabilecek kendinizden uzak tutmanız yeterli olacak. çok karizma oldu böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilet Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 kimseyi üzme gibi bir amacım yok, aksine üzmekten korktuğum için konuşmayalım dedim. çünkü biliyorum ki bu işin sonu yok ayrı ayrı da olmayacak zor olacak.. bencillik değil bu yani ona umut verecek birşey yapmadım ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 boşver git beraber ol o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bence konuş bitir boşuna umut verme, böylece çok sarhoşken yakınlaşmalar sırasında vicdan azabı çekmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilet Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ben açık açık konuştum onla herşeyi arkadaş olarak sevdiğimi iyi bir insan olduğunu üzmek istemediğimi söyledim, o sarhoşlukta hataydı hergece sarhoş olup onla bunla yakınlaşmıyorum asıl konuya dönelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 e esas konu bitmedi mi? onu arkadaş olarak gördüğünü söyle (✓) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Siz hangi gezegendensiniz ? Nasıl bir *insan* bir *insanla* sabaha kadar sıkılmadan konuşabiliyor abi ya , ben hiç bir zaman böyle olamıyacam sniff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilet Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bişiyler hissediyorum ama onun kadar değil, suçluluk hissetmemi de böyle açıklıyorum zaten. birşeyler var hoşlanıyorum çok tatlı çok komik bir çocuk ama öyle aşık da değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 şimdi yakınlaşmaktan kastın kaç cm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Palamut kadar bisi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 alman - iskandinav - zenci ortak yapımı halkoyunları geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilet Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 neyse mesaj atıcam fikrimi değiştirdiğimi izah edicem amma ciddiye aldım sanki evlencem, gittiği yere kadar gider umarım 3 dk sonra fikrim değişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 hmm görüşmek geliyorsa içinden görüş tabi de, ilişkiyi ciddi boyutlara taşıma bence, yani sadece o geldiğinde ya da sen onun yanına gittiğinde sevgili olun gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 şu hayatta uzak ilişkiye devam edip etmeme konusunda en ufak bir tereddüt olmamalı..hele ki başlamamış bi ilişkiyse konu devam etme. ayrıca dünyadaki istisnasız her insanın bi halt edip sonra da "aslında çok değer verdiğim bi insan onu kesinlikle üzmek istemem" tripleri hiç bitmeyecek galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 cevap nickinde saklı XDXDXDXD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 mesaji okumadim, maraton kosmakla ilgili oldugunu dusunuyorum, yaristan once bol makarna ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 UZakta olmasanız bu kadar güzel olmaz. Uzak olan hep gizemli ve çekicidir. Ama onunda ömrü kısa. Leyla Mecnun kavuşsaydı bu kadar şiddetli aşk yaşarlar mıydı hep merak etmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 adam koca dağı delmiş, çatır çutur yaşardı o aşkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar