cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 öyle bi durum ki ne dinlediğim türle alakası var ne başka bişi ama kliplerini izlerken süper keyif alıyorum ya.böyle sıkılınca falan eğleniyim diye.hani mimikler oyunculuk falan.bu da favorilerimden so what!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 çok fazla dinleyip sıkılırsın bi aya http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/hs172.ash2/41787_286382475651_1217_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 pink uzun saçlıyken çok taş oluyo kısayken erkek oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 cerebralis said: öyle bi durum ki ne dinlediğim türle alakası var ne başka bişi ama kliplerini izlerken süper keyif alıyorum ya.[/url] benim de dinlediğim türle alakası yok ama bu şarkısı çok iyi ben de beğeniyorum eğleniyorum hatta su an kopuyorum hatta değişik mimikler ve kafala sallama falan filan puuff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bende şu kendini bi müzik türüne ait görmeyi anlayamam mesela bir müziği seversin işte operada olur chilloutta olur metalde olur arabeskte olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bunu kendini sınırlamak olarak nitelendirirsen anlaşılamaması normal tabii.ama hoşuna giden sana hitab edeni ayırt edip ona yöneliyosan gayet anlaşılır.kısıtlama anlamsız tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar