Pickles Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 kanın niye çekiliyo anlamadım ben çok şaşırılacak birşey değil satıcıların gelip keyiflik lazım mı demesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 aklıma vitamin geldi: bol haş haş bol kokain çok mariyana az vitamin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Ice methamphetamine'nin kısaltılmışı... Cristal meth de diyorlar... Nereden mi biliyorum? National Geographic. Bilmiyorum ben bu konularda senin kadar relax değilim sanırım. Adam saydıkça listeyi daha da rahatsız oldum diyebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Bugün Kadıköy evlendirme dairesinin ordaki trene giden alt geçitte polis 8-10 kişinin üstünü arıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 paso gbt kontrol ve arama yapıyorlar zaten. o değil de adam bana sorsa ben de error verirdim hani ((+_+)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar