Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 habertürk okuyacağınıza zaytung okuyun daha iyi.
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Marveloth said: Kapatin facebook hesaplarinizi, birlikte puzzle yapalim Sen fena takılmışsın puzzle olayına.. Bir ara bir event düzenleyip topluca puzzle yapalım istersen eheh..
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Bi saniye.. aklinda puzzle'dan baska seyler de var sanirim.
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 "Cin Ruhi" said: habertürk okuyacağınıza zaytung okuyun daha iyi. bu tipler yüzünden artık zaytung a da gülemiyorum ben. adamlar o kadar absürd ki zaytung un uydurma absürd haberlerini görünce "ha bari bu sefer o kadar abartmamışlar" diyesim geliyo.
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 twitterın zararı olduğu söylenemez de facebook denilen şey insanı her türlü baltalayan bir şey. Kesinlikle kapatılması lazım diyemiyorum orada çıkan reklamlarımız sayesinde para kazanıyoruz ama çalışanlara kesinlikle yasaklanmalı girdiklerinde ceza falan verilmeli. İş vaktinde girip farmvillemiş bilmemneymiş oynayan var. Çalışanın elinden bütün eğlence imkanlarını alınca geriye çalışma alternatifi kalıyor böylece birazda olsa zarardan dönülüyor.
Marty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 sen calisanini motive edemiyosun demek ki adam gidip farmville oynuyo. twitter bana da cok gereksiz geliyo da, facebook gayet basarili, cok da yararli birsey. kimseye mail,telefon sormaya gerek kalmadi resmen.
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 acaba çalışan denen kavramın %80 inin kaytarıcak poziyon bulduğunda kaytarmasından olabilir mi ? zaten hep suç yönetimindir hiç çalışanda suç olmaz
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Marveloth said: Bi saniye.. aklinda puzzle'dan baska seyler de var sanirim. senin aklından ne geçiyor?
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Absolut said: Vargath said: Mehmet Gomez diye okudum, Allah Allah nerenin diyanet işleri başkanıymış bu dedim. Hepsi toplam 0,1 sn sürdü. Once anlamadim sonra manasizca guldum hehehe ahahahahaa
-007- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 nileppezdel said: Abi kusura bakma da çok kötü bir argüman şu. Suç sadakatsiz eşlerde. Facebook yoldan çıkarmıyor. Yoldan çıkmak ama yakalanmamak için fırsat arayan sadakatsizler bunu kullanıyor sadece. Yoga kursları da çok evlilik bitiriyor mesela Amerika'da falan (:P) Suç sadakatsiz eşlerde de facebook bu ortamı sağladığı için sadakatsizliğe meyilli tiplerin sadakatsizlik yapmasına sebep olacak ortamı hazırlıyor, altta yatan kötü huylarını aktifleştiriyor bi bakıma. Ayrıca bu ortama giren cahil insanlar da ortamı keşfedicem derken sırf merakla başlayıp kötü niyetli başkaları tarafından dejenere edilebiliyor. Sadakatsiz hale getirilebiliyor yani. İnternet tabii ki bir araç, kötü ellerde rezalet iyi ellerde mükemmel bi araç ama facebook gibi ortamlar meraklı cahil tipleri dejenere edebiliyor. Sadakatsiz hale getirebiliyor yani.
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde facebook gibi book yerlere girmeyelim
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 adam haklı, feys olsun, twit olsun çok yozlaştırıyor bunlar insanı, video paylaşan yobaz olup çıkıyorsunuz. Huzur VK'da (not: vk kullanmıyorum ama atılgancan arkadaşların kullanması yararına, hadi dazvidanya!) Bu arada vk için ayrıntılı bilgi ve atılgancan arkadaşların review'leri: http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=vkontakte
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 barnacle said: birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde facebook gibi book yerlere girmeyelim "en çok" unutulmuş... cık cık cık
tymphonist Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 cerebralis said: yok kalp var ok geçiyo içinden altında da ''çiçeyim'' yazıyo lol ya
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Ardeth said: avrupa birliğinin twitter sayfası var lan dış işleri bakanlığı avrupa birliğini twitterdan takip ettiği için zaten yıllardır giremedik AB ye.
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 adasdas sahiden de ondan giremiyoz işte ahaha edit: garantinin mutlu fake haber reklamları vardı, facebookta yunanistan türkiyeyi arkadaş olarak ekledi, türkiye de kabul etti. diplomatik ilişkilerimiz nihayet bi düzene girdi diyodu reklamda vs asdas
Öne çıkan mesajlar