Penderecki Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Arkadaşlar oyunu yüklerken şöyle bir problemle karşılaşıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 yanlız resim gözükmüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bekle diyo işte, ha ne olur ne olmaz sen bölge dil ayarlarını ingilizce/ABD ye al. nasılsa dlcleri kurarken alman gerekicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penderecki Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Data error diyip yükleme kesiliyor,yüklenemedi sorunu çıkıyor. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan varmı acaba? Ne yapmam gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 steamden fln çektiysen check data integrity yaptırt yada tekrar çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penderecki Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 http://img842.imageshack.us/i/dage.jpg/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penderecki Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ''check data integrity'' nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 oyunun özelliklerinden verify game data yapıyosun kontrol ediyo dosyaları yamuk var mı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penderecki Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 oyunu yükleyemiyorum ki kurulum dosyasındada özellikleriyle ilgili bişey gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 steamden olup olmadığını bile söylememiş daha. edit: satın aldığın yerden değiştir oyunu. hangi tür satın aldığını ben bilemem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 korsan belli ki, Sam gelir şimdi koşmaya başla sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penderecki Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 torrent indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bizim zamanımızda yazıcıoğluna periyodik ziyaretler vardı ya. şimdi hatırladım bak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penderecki Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 sam oyunda gelemez, takıl sen:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 steam'e gore cikti demin kacin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Biri ban hammer pic i koysun ya eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar