sandalye Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Evet bencede taşıyamam ama söyledim arkadaşlara bulurlarsa 2-3 kişi haber vercekler bende sana haber veririm çıkarsa öyle bir durum. Ama tabi sen güvenme eleman buldum diye yarına kadar bulamayabiliriz çünkü. Abi bu arada hiç mi arkadaşın yok gelin şunlara el atın diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 dedim de milletin işi gücü var, bide çoğu şimdiden ekti =) 1-2 max toplarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 kaçıncı kat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 alacağımız yer bodrum,-1 bırakacağımız kat 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ben bedavaya yardım ederdim ama izmirdeyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Abi 185 lira fix ucretim var keyfin bilir profesyonel hamallik bende pasa gonlun bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 4 tane pro buldum o fiyata joe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar