SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Almayın arkadaşım. Gittik onca yıldan sonra salak gibi satıcıya kandık, logitech dururken microsoft mouse aldık. 2 hafta sonra wheelı bozuldu. Counterda atlamaya atamıştım wheelı, durup dururken atlamaya başladı. Zaten dönerken tırtır ediyodu ilk başta, sonra o da iyice yalama oldu. O değilde abi bi mouseun altı düz olmaz mı ya. Sağ klik yapıyorum mouseun kıçı kalkıyo, çok sinir bozucu bişey. Neyse gittim garantiye verdim, 2 hafta sonra yenisini verdiler, wheel düzgün tabi ama hala altı düz değil(bunu da eve geldikten sonra farkettim maalesef). Sanırım bu çıkarıp takılan ayaklar yüzünden böyle oluyo. Değiştirmeye çalıştım başka bi mouse ile, garantiye vermeden önce, 15 gün geçmiş değiştiremezsiniz dediler. Garanti bana yenisini yolladığında dedim değiştireyim diye, yok olmaz bu mouse bizim stoğumuzdan değil garantiden geldi, o yüzden değiştiremezsiniz. E dedim peki bir daha bozulursa değiştirebilirim heralde? yok dedi onu da yapamazsınız. Vatan bilgisayara kafam girsin. Microsofta da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 sırf sende problem var diye ürüne neden negatif yorum yaptın? ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum razer lachesis ve x3 ve x7 de kullandım hiç birinde x8 deki tadı alamadım ayrıca ne wheel bozuldu, ne altı yamuk gibi bir problem yaşadım gayet iyi bendeki. vatan bilgisayar konusunda ise katılıyorum sana ilk zamanları gayet iyilerdi ama son zamanlarda etraftan çok fazla sıkıntı haberi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Abi değiştirdiler altı yine yamuk çıktı. Demekki bi seride falan bi sorun var. O sorunun sadece bende olduğunu sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 altı derken mouse pad ile falan denedin mi? belki yüzeyde bir sıkıntı olabilir başka yerde de denemiş olabilirsin de x8 in algılaması lazerlere göre "üç gömlek" üstün yani kıyaslanamaz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Klavyeydi, fareydi Logitech'ten şaşmıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 gayet iyi bir mouse bu. ben de kullaniyorum bayadir. bi sorun cekmedim. sadece ele oturu$u farkli biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bende x8 kullanıyorum, hatta uzun süre logitechin baba serilerinden kullandıktan sonra geçtim buna, iyikide geçmişim. altına iyi bir pad olunca daha bir güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar