Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Microsoft SideWinder x8 Mouse

SpiderS_DangeR

Öne çıkan mesajlar

Almayın arkadaşım. Gittik onca yıldan sonra salak gibi satıcıya kandık, logitech dururken microsoft mouse aldık. 2 hafta sonra wheelı bozuldu. Counterda atlamaya atamıştım wheelı, durup dururken atlamaya başladı. Zaten dönerken tırtır ediyodu ilk başta, sonra o da iyice yalama oldu. O değilde abi bi mouseun altı düz olmaz mı ya. Sağ klik yapıyorum mouseun kıçı kalkıyo, çok sinir bozucu bişey. Neyse gittim garantiye verdim, 2 hafta sonra yenisini verdiler, wheel düzgün tabi ama hala altı düz değil(bunu da eve geldikten sonra farkettim maalesef). Sanırım bu çıkarıp takılan ayaklar yüzünden böyle oluyo. Değiştirmeye çalıştım başka bi mouse ile, garantiye vermeden önce, 15 gün geçmiş değiştiremezsiniz dediler. Garanti bana yenisini yolladığında dedim değiştireyim diye, yok olmaz bu mouse bizim stoğumuzdan değil garantiden geldi, o yüzden değiştiremezsiniz. E dedim peki bir daha bozulursa değiştirebilirim heralde? yok dedi onu da yapamazsınız. Vatan bilgisayara kafam girsin. Microsofta da.
Sosyal ağlarda paylaş

sırf sende problem var diye ürüne neden negatif yorum yaptın? ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum razer lachesis ve x3 ve x7 de kullandım hiç birinde x8 deki tadı alamadım ayrıca ne wheel bozuldu, ne altı yamuk gibi bir problem yaşadım gayet iyi bendeki.

vatan bilgisayar konusunda ise katılıyorum sana ilk zamanları gayet iyilerdi ama son zamanlarda etraftan çok fazla sıkıntı haberi var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...