titanguard Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Benzin fiyatlarının yüksek derecede pahalanmasıyla 5 senedir kullandığım Jetta 1.6 benzinli yerine dizel otomatik düşük motorlu bir araba düşünüyorum.Corsa ve Corolla'nın dizel seçenekleri var baktım.Sizin tavsiye edeceğiniz başka araçlar varsa bilgi edinmem için iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 jetta'ya tüp taktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 c4 1.6 dizel hyundai i30 dizel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 i30 yerine astra HB alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 i30 ve Astra HB karşılastırırsak hangisi daha az yakıyor.?Bir çok yerde Opel az yakıyor diyorlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 astranın dizel otomatigi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 jettadan aldığın hazzı ağlayarak ararsın yanlız, yapma etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Jetta güzel arabada 102 beygir olunca hiç zevk vermiyor.Tüp olayınada pek sıcak bakmıyorum.Seçenek Corsa,i30 ve Corolla var benim için şu an sanırım.Her ne kadar küçük araba sevmesemde ekonomik olması çok önemli.Corolla'nın yarı vites olup sorun çıkardığı söyleniyor.Doğru mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 c4 niye dusunmuyosun. sıfır mı olacak bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 patlıyor c4ler genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 C4'un dizel motoru 1.6 sanırım.Ben daha düşük düşünüyorum.Bir de fransız arabasına pek sıcak bakmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 1.6 çok büyük bi motor değilki. c4 1.6 dizel astranın dizelinden falan daha az yakıyo mesela :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 citroende 6 ileri otomatik şanzıman var, ordan da baya iyi. veya polo 1.6 dizel 90hp DSG, 40bin lira ya da yeni jetta 1.6 tdi dsg, 52.5 liracık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Selam, C4 alt takım problemlerini gidermiştir artık. Motoru da güzel yani. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Honda Jazz hakkindaki gorusleriniz nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Selam, Ben çok beğeniyorum. O sınıfta ESP sunan bir araç. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 caz uber mantikli bir arac. fiyatina gore sundugu donanim yeter. ayrica sacmasapan az yakiyor otomatik benzinli araclara gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 enteresan olan sey, PSAda yıllardır 1.6 dizel 110hp mis gibi motor varken, vwnin daha bu sene 1.6 dizel motor çıkarması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Selam, VW 1.9 motoru iliğine kadar kullandı. Sonrasında 2.0 yapınca daha düşük hacimli motor ihtiyacı çıktı. 1.6 rakiplerde de olduğundan direkt ondan başladı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 honda jazz süper bir makine benim valide de var otomatik birde utanmasa sarfiyatta benim dizel corsayla kapışacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Son 3 günde baktığım kadarıyla;dize,otomatik düşük motorlu aracın bulunması zor gibi.Sadece Astra Classic III lerde var o da ocakta gelcekmiş.Sanırım 1.2 veya 1.4 benzinli otomatik düşüncem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 eğer benzinden bıktıysan kesinlikle dizel al, kesinlikle. Kaç tane seçenek sunmuşlar sana yukarılarda, al birini. Dizel insanın yüzünü güldürür :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Selam, Bence de diesel al. En aptal otomatik+diesel ikilisi bile benzinden iyidir bence. Ekonomik olarak elbette ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 synthesizer said: astranın dizel otomatigi yok nasıl yani? kaldırdılarmı, 2008 2009larda falan var çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar