Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World Builder..

Herdo

Öne çıkan mesajlar

region.scp ve map.scp de kendinize güveniyorsanız yapın map.

Daha açık söyleyim sana hatda yardımcıda olayım. Map miş worldmüş ben zamaninda çok uraştim. Şuandada middle earth haritasini kullaniyorum. Sen hiç kasma kendini cidden burdan bulcağin wb de bi şeye yaramaz zaten.
Sende msn filan varsa [email protected] e gel.
Tek yapman gereken yabanci shardlarda oyna harita beğen.
Ra beğendim de ben alayim.
Ama dediğim gibi region.scp ve map.scp ile uraşmam. Düzgün bir developerin varsa istediğin haritayi söylemen yeterli.
Istersen ben sana bizimkinide veririm sorun değil benim için.
Çünki tüm haritalar benim :)

[demek ki oyle 'tamam ben kavga etmeyecegim bir daha' deyip kuyrugunu kistirip geri donup, sonra yine 2 gunde 3 kavga cikarmakla da olmuyor bu isler, saga sola laf atip durma alakasiz topiclerde. -bag][signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim

[Bu mesaj Baggio tarafından 28 Ağustos 2004 10:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Herdo 16 yaşından küçükleri oynatmiycam demişsin. Bu işlerde de acemi olduğun belli ki shardda çoluk çocuk olsun istemiyorum diyosun. Belki çitayı biraz daha yükseltme amacıyla bunu yaptın fakat bu beğenmediğin çocuklar olmadan hiçbir shard ayakta duramaz ki oyunlar da zaten çocuklar oynasın diye yapılmıştır. Ülkemiz ve dünya genelinde Uo ve bu tip oyunlar yaşça büyük kişiler tarafından da sevilmiş benimsenmiş ve bu oyunu oynayan kitlenin yaş çitasını yükseltmiş ama bu demek değildir çocuklar Uo oynayamaz. Lütfen bu yanlış anlaşılmayı düzeltelim.
Anti parantez birşey daha eklemek istiyorum bana istisnaları kanıt diye önüme atmayın. Amacım kimseyle polemiğe girmek tartışma yaratmak değil sadece bir yanlışı düzeltmek istedim.

Saygılarımla...[signature][hline]Bastığın yerleri "toprak!" diyerek geçme, tanı:
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.
Sosyal ağlarda paylaş

1-Free serverın mantıgı ısteyen herkesın oynayabılmesıdır...Bunu kısıtlarsan free server olamazsın...
2-Baggio ya katılıyorum bunu engellemek ımkansız elbet bı yerden sızarlar bu kesınlıkle olacaktır...
3-Turkıye uo yogunlugu genelde cocuklarda yas sınırıda 11 e kadar dustu daha bıle ufaklar vardır...Bunun nedenı oyundakı sevıyesızlık bence 20 30 yasında adamın sırf net ortamı dıye 11 12 yasındakı cocuktan ana avrat kufur yemesı tanıdıgım cogu kısıyı soguttu bu oyundan...Ama bır gercek var cogunlugu saglayan yıne o cocuklar...
4-Bu yazı elestırı amaclı deıl sadece fıkrımı belırttım Sıze Basarılar dılıyorum umarım ıstedıgınız yere gelırsınız...Saygılarımla[signature][hline]Sanitar Shard....
Sosyal ağlarda paylaş

bir tek şey söyleyip 16 yaş sınır olayını noktalamak istiyorum birincisi 11 ve 12 yaşında çocugun bu kadar yüksek mantık isteyen bir oyunu oynamasını sakıncalı buluyorum boşuna koymadılar 18 yaş sınırını internet cafelere internet cafelerde 18 yaş sınırı olmasa tabii ki de daha çok işler amacım 16 yaşından küçük çocukların küfürü çoğaltlıkları degildir amacım 11 yaşındaki bir çocugun bu oyuna başlayıp hayatını sonlandırmamasıdır... sanırım anlatabildim eğer sızar diyorsanız evet belki 2 3 tane sızabilir ama daha fazla sızacagını zanetmiyorum... bir kez daha söyliyorum amacım 11 yaşındaki 12 yaşındaki çocukların bu oyunu oynadıktan sonra hayatlarının diğer kısmını uo ya bağlı geçirip ondan sonra dersler de başarısız olma olasılıgını düşürmektir başka bir amacım yoktur ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...