LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Bir arkadaşımın şöyle bir sorunu var.Sistem geri yükleme noktası oluşturmadığı için,sitem geri yükleme yaptığında pc ilk günkü haline dönmüş. Hdd'yi 2ye ayırmıştı fakat,hdd birleşmiş ve tek part olmuş.Bu nedenle önemli datalarını kaybetmiş.Bu dataları nasıl kurtabiliriz yardımcı olursanız süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Gereksiz hiçbir şey yüklemeden sadece data recovery programı yükleyerek kurtarmayı deneyebilir. Ama ne kadar şey yüklerse kurtarma şansı o kadar azalır söyleyeyim. veya bi prodan yardım alabilir ama çok tuzlu oluyo onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 zaten pro bir yardım çok tuzlu olduğundan,kendisi başarmak zorunda :) biraz araştırdım da active file recovery diye bir program iş görebilir gibi geliyor,bilgisi olan var mı bu program ile ilgil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 benim ark ında haricisinde her dosya kısayol gibi gorunuyormus rarla acinca dosyalar gorunuyor diyor diskteki boyut fln varmis ama pc de acinca kısayol gorunuyormus hepsi gg mi olmus acep hdd? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 sistem geri yüklemeye girip son geri yüklemeyi geri al yapın? öyle bi özellik var. işletim sistemi ne bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 kozalak said: sistem geri yüklemeye girip son geri yüklemeyi geri al yapın? öyle bi özellik var. işletim sistemi ne bu arada? Benim 98 yılında aldıgım gameboyum var ona nasıl format atarız haci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bu arada şimdi söyledi,sistem geri yükleme değil sistem kurtarma yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar