kozalak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 windows 7 de taskbarda simgelerin üzerine gelince preview açma süresini vs bu tarz ayarları nerden ayarlıyoruz? ya da bunu yapan program falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 registry diye arat. bulursun explorer'ın kopyasını al tabii kenara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 programın adı mı registry? yoksa ayarı registry den mi yap dedin anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 windows registry'den yapıcaksın işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 yav o ayarların adı ne işte ne diye geçiyorlar? derken biraz kurcaladım buldum sanırım. mousehovertime galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 şimdi başlat cmd/shutdown -s yazıyosun sonra karşına ayarlar çıkıyor oradan yapıyorsun cmd yazıp oraya shutdown -s yazıyosun yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 yazdım bişe olmadı. ne bişe açıldı ne başka bişe oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 shutdown -s ehehehehehehehe kozalak trollüyor abi seni shutdown kapatmak demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 enteresan birde şunu dene ozaman başlat> sol alt tarafta bölüm varya birşeyler yazıyosun oraya yaz birde shutdown -s diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ahah hiç güleceğim yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Somon said: şimdi başlat cmd/shutdown -s yazıyosun sonra karşına ayarlar çıkıyor oradan yapıyorsun cmd yazıp oraya shutdown -s yazıyosun yane komik degil, tasvip de etmiyoruz boyle sakalari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bırak eğlensin çocuk ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar