skyly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Arkadaşlar basit ama yararlı bir script yazdım. Sizlere kısaca anlatayım: Şimdi zırh modelimiz (i_decoretive_armor idli) üstümüzde bulunan renkli orelardan yapılmış setleri düzenli bir şekilde bu modelin üstüne takmak için yapımıştır. Bunun için Zırh Modeline çift tıklayınca bir menu açılıyor. Hangi tür seti zırh modeline ekleyeceksiniz diye. İstediğiniz türde bir oredan yapılmış seti seçiyorsunuz. Mesela Copper'ı seçtiniz; eğer çantanızda Copper Setin parçaları eksiksiz bir şekilde varsa(Platemail,Leggings,Arms,gauntlets,gorget,helm,heater shield) bunların canlarının(hit point) dolu olup olmadığı çek edilir. Eğer hepsinin canı doluysa bunları başarılı bir şekilde zırh modelinin üstüne takarsınız. Zırh modelinin dispidsi yine i_decorative_armor dur fakat baseidsi i_copper_Set idir ve zırh modelimizin rengi copper set'in rengine dönüşmüş olur. Eğer cantanızda o setin bir parçası yok ise hangi parçanın olmadığı mesajını verir fakat aynı anda hem platemailiniz hemde gorgetiniz yok demez. Aynı şekilde bir parça hasarlı isede mesaj verir. Hem Zırh Modelinin hemde üzerinde set olan modeli kullanmak için çantanızda tutmalısınız. Bu script in amacı itemları tek bir parça haline getirip bankanızda saklamak. Eğer bu scriptte bir bug bulursanız lütfen buraya yanız elimden geldiğince çözmeye çalışacağım eğer yapamazsam :) scripter arkaşlar var onlarıa çözdürürüm merak etmeyin ;) . Bunun dışında işlerinizi çok kolaylaştırıcak bir script daha var. Buna tam olarak script diyemeyi. Bu daha çok hamallık :D buda şöyle bir script: Her türlü seti tek bir komutla ekleyebiliyorsunuz. Mesela +9 platemail set ekleyeceksiniz teker teker .add i_platemail_leggings_hardening değilde direk olarak .add i_platemail_Set_hardening diyorsunuz. Bunu her türlü şeye yaptım. .add i_ringmail_set_fortification, .add i_chainmail_set_defense, .add i_leather_Set_invulnerability(Deri seylerde bir tek +15 (invulnerability) var). Shardlarınıza ekleyip işinizi çok kolaylaştırabilirsiniz. Umarım beğenirsiniz. Zırh Modeli Renkli seyleri tek bir modelde saklamamıza yarayan script... Setler Her türlü seti tek bir komutla eklemek için kullanabileceğimiz bir script... Umarım beğenirsiniz...[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Arkadaşlar gün boyunca olmayacağım görüşlerinizi lütfen yazın :D Yaşasın paintball akşama kadar gelirim iyi günler herkese[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 öncelikle bu forumu grecek amacıyla kullandıgın icin sana tesekkur ve takdir ediorum 2 incisi bu guzel scp icinde seni takdir ediyor ve tesekkur ediorum
Herdo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Gerçekten çok güzel olmuş ellerine sağlık..
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 hmm ilginç olmuş . pvp sahrdları için iyi bir script olarak kullanıla bilir .[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Teşekkür ederim arkadaşlar sizden böyle sözler duymak ne güzel![signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Unlive Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Bende beğendim ve kendi sharimda kullancam. Insanlar zenginliklerini göstermek isterler bu script bunun için güzel bir yol playerlarin en güzel setlerini bu dekora giydirip evlerini kalelerini süslemekten hoşlancağina eminim. Kutlarim skyly[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Script siz yapmadan önce yazılmıştı.Kullanılıyordu. Adres:olympusuo.gen.tr İmza:Robert[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
Makaveli Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Script'i henuz denemedim ama gorunulurde bir kac hata haricinde bir $ey gozukmuyor; ancak benzeri bir uygulamayi Exile'da uzun suredir kullaniyordu. Quaxis'te aktif etmeyi bende du$unuyordum ancak birazda riskli bir sistem (dupelenen set parcalarini nasil bulabilirsiniz?) Hah $imdi hataya gelelim: elseif'lerdeki check'lerde sanirim bir mesaj kismindan alinmi$ :) onlar hatali olmu$, $ekil a'da goruldugu gibi: elseif [() < ()] Peace.[signature][hline]-Makaveli-
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 yararlı bişi tebriks uzun zamandır ilk defa biri script paylaşıyor :)[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim.
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: zgrw, 04 Ağustos 2004 23:47 tarihinde demiş ki: eheh fazla uğraşmadım dün 3.filmi izleyince yazam dedim ve .........Kalbim kırıldı ama :) ama haklısın nerdeyse bir ay olmuş :) [signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 28 Ağustos 2004 19:06 tarihinde değiştirilmiştir]
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Geldim beyler paintball çok güzeldi hiç vurulmadım :D Ben hatayı anlayamadım biraz daha açıkla hemen düzeltirim. Ben bunu birtek olympusta görmüştüm zaten robert te bana zırhların git pointleri (more1l ve more1h) konusunda yardım etti kendisine teşekkür ediyorum. Exile da hiç oynamadım :) neyse umarım beğenmişsinizdir.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 skyly sen konyadasın sanırım konyada bu aralar paintball ünlü olmaya başladı ;) nese script güzel.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim.
Makaveli Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Hata $u ki: [ ve ] karakterlerinin kullanimi. Bu yuzden if'leri check etmeyebilir (yoksa revision serisinde bole bir eklenti geldide ben mi bilmiyorum?) ;) Peace.[signature][hline]-Makaveli-
Elvenpath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Olympus kullanıyor diye biliyordum neyse gl..[signature][hline]NoRegret NoFear
d1s0rder Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 devamını dileriz.[signature][hline]Aera UO Aera Radio Station Wj daQ
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Yok ankarayıyım :) Mühye Köyünde paintsign diye bir yer var orda oynadım paintball :) www.paintsign.com reklam demeyin benim ne karım var :P neyse ben denedim iflerde "ve"ler (&&) oluyor. Hepsinide denedim herhalde hata yok :) gump lar pek başarılı değil. Sade bir zeminin üzerine direk yazı ve sade buttonlar. Gump hiç bilmem ben gump editörde çizdim arkadaşım onu on=1 haline getirdi. Onları editleyin isterseniz :) tekrar teşekkür ederim[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Öne çıkan mesajlar