nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 wastyrx said: reflor al çok zor durumda kalırsan 2 tane al bişiciğin kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Marveloth said: cinsel hayat zordur senin icin bağa mı didin kısmet yea napak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 doğru söyle.. http://www.youtube.com/watch?v=utqnLoDfG3Y şuralarda bi yerlerde vardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 dostum bi talcid al, bir ercefuryl at. Miden hassas, bende de var benzer bir rahatsızlık. Asitli bir şeyler pek tüketme, muz ye. Bu aralar azıcık tuzlu ye, su tüket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 elikanliadam said: her daim ishal bir insan olarak, daha önce verilen önerilerin yanı sıra muz da tavsiye ediyorum. kola, limonlu kahve ve haşlanmış patates olayı da işe yarar. bol bol sic için temizlensin diğer türlü olmaz.. ayrıca bolca soda iç ki titreme üşüme neyin olmasın :) adam doktor beyler hakli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Vajinismus oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 güzel şeyler gelsin başınismus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Seele said: elikanliadam said: her daim ishal bir insan olarak, daha önce verilen önerilerin yanı sıra muz da tavsiye ediyorum. kola, limonlu kahve ve haşlanmış patates olayı da işe yarar. bol bol sic için temizlensin diğer türlü olmaz.. ayrıca bolca soda iç ki titreme üşüme neyin olmasın :) adam doktor beyler hakli olabilir. ben sadece koliti olan bi insanım :)muz tavsiye edenden doktor mu olur bırah allahaşkına :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Topici okumadan dalıyorum: kolla kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 sonuç?sıçtın mı altına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 vajinanın, elinde makası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 cevap yazmayı unuttum, merak eden varsa diye söylüyorum :) sorun çıkmadı çok şükür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 dürüm kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar