Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Bu GNC de falan satialn yag yakicilar ne kadar ise yariyo bilen/duyan yada kullanan varmi? zaten gunde 6 ogun yiyip yedikleriminde az yagli olmasina calisiyorum ama hizlandirmak icin acaba yag yakici kullansammi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 spordan 1 saat once vucut agirligi olcusunde l-carnitine alinir i$te. cok anlami yok bana sorarsan ama mental masturbasyon (bkz plasebo etkisi) yonunden ba$arili. dolayisiyle motivasyon acisindan i$e yariyor denebilir. bi de kiz urunleri var elma krom - karahindibagotu cayi falan gibi, onlari da deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 pek gerekli şeyler değiller. hatta bana sorarsan çay olaylarına falan da girme hiç. yeşil çayın vs. kilo kaybettirme muhabbeti yağ yaktırdıklarından değil vücuda su kaybettirmesinden geliyor. senin yağ yakmaya odaklanman gerekiyor. en önemli şey bilinçli bir şekilde oluşturulmuş diyet. arkadaşım diyetisyenle bir, bir buçuk ayda 13 kilo verdi, geri de almadı ama yağı kısıp protein eksikliği yaşamayacağım diye saçma sapan yemekler yiyordu. aynı şekilde bunlara dikkat ederek oluşturmuş olduğun bir diyet programın olması gerekiyor. geri kalanı gerçekten boş. yağ yakıcılardı vs. bunların faydasını görmüş kimseyi bulamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 3 ogun tavuk gogsu + 1-2 dilim ekmek =P sabahlari yumurta beyazi. aksam yatmadan once elma. ara ogunlerde eti form + yesil cay gibi gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 6 ay 1 yıl manyak gibi spor yapıp artık yağ oranını %1 2 3 düşürme durumuna gelirsen almalısın animal pack gibi şeyleri direk 150 kilo, hiç spor yapmamış biri olarak animal pack alıp hop go yapılmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 yağ öbeklerin idrar ile atılacağından ilaçları kullanmak yerine bokca sıvı tüket az tuz ye ki işemen azalmasın vücudun su tutmasın o yeşil çayın ya da maydonoz suyu ıvır zıvırların mantığı vücutta su tutmayarak işemenin artması böbreklerin düzenli çalışması da cabası. bol spor yapıp bol su iç ve tuz yeme sonuç olarak.tuz ihtiyacını soda içerek karşılayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Soda tuketimi de vucutta su birikimini arttiran etkenlerden ama tuz ile karsilastirildiginda nasildir etkisi onu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 aslında ben doktorumun tavsiyesiyle tuzu kesip sadece mineral ihtiyacı için soda kullandım tansiyonu dengelemesi amacıyla yani sonuçta tuzsuz yemeğin samana benzediğini farkettim ama işe yaradı açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 dikkat fazla soda tüketimi böbrek taşına neden olabilir, hele eğilimi varsa böbrişlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 JonBovi said: dikkat fazla soda tüketimi böbrek taşına neden olabilir, hele eğilimi varsa böbrişlerin yaa ona asparagas didi doktorlar falan ama kısmet artık brokoli bile yapabildiğine göre her şeyden beklenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Aldigin kalori verdiginizden az olsun anca oyle kilo veriliyor. Istersen sirf yag ye ama daha fazlasini harca olayimiz basitce bu. Yag yemedim yag yakiyorum gibi bir olay yok. Yag yakicilari denedim kalbi hizli attirmak ve uykusuzluk etkisinden baska bir sey hissetmedim desem yeridir. Kardiyo en iyi yag yakici hemde saglikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Kanuni said: Aldigin kalori verdiginizden az olsun anca oyle kilo veriliyor. Istersen sirf yag ye ama daha fazlasini harca olayimiz basitce bu. Yag yemedim yag yakiyorum gibi bir olay yok. Yag yakicilari denedim kalbi hizli attirmak ve uykusuzluk etkisinden baska bir sey hissetmedim desem yeridir. Kardiyo en iyi yag yakici hemde saglikli. yanlisin var sanirim benim bildigim vucudun harcadigi kadar kaloriyi almak zorundasin fazlasini ne azini daha sonrasinda harcadigin kaloriler yag olarak gidiyo senin dedigin sekilde kilo kaybi sadece yagdan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Ben&Jerry's said: [yanlisin var sanirim benim bildigim vucudun harcadigi kadar kaloriyi almak zorundasin fazlasini ne azini daha sonrasinda harcadigin kaloriler yag olarak gidiyo senin dedigin sekilde kilo kaybi sadece yagdan olur walla kusura bakma ne dediğini zerre anlamadım.Cülenin ne başı belli ne sonu.Şu anlatmak istediklerini biraz düzenleyip tekrar yazabilir misin sakıncası yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Bende anlamadim ama kilo kaybi yagdan olur demissin en son ne guzel iste , daha ne ister insan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 duzgun yaziorum okuldaydim sacamalamisim Demek istedigim eger gunde vucudunuz 2000 kalori yakiyosa ve siz kendinizi ac birakarak daha az kalori alirsaniz daha az kalori aldiginiz icin kilo verirsiniz fakat bu verdiginiz kilolar tamamen kastan olur vucut ac kaldigi an otomotikmen yag tutmaya basliyo cok ogun yemek lazim min 5-6 kisca acikmadan ye doymadan kalk(yagsiz ye) bi ogun sebze ye falan sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Vucut yag oranina bagli olarak kaslarindan yersin, bende kas kaybi falan olmadi hic zayiflama doneminde , o denen kas kaybi yag oraniniz % 10 veya daha altinda ise olacagini dusunuyorum. Manyakmi vucut % 25 yag oraninda kasi yaksin. Yap sporu, ye ama daha fazlasini ver. Budur olay. Tabii dengeli beslenme cok onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Ben&Jerry's said: duzgun yaziorum okuldaydim sacamalamisim Demek istedigim eger gunde vucudunuz 2000 kalori yakiyosa ve siz kendinizi ac birakarak daha az kalori alirsaniz daha az kalori aldiginiz icin kilo verirsiniz fakat bu verdiginiz kilolar tamamen kastan olur vucut ac kaldigi an otomotikmen yag tutmaya basliyo cok ogun yemek lazim min 5-6 kisca acikmadan ye doymadan kalk(yagsiz ye) bi ogun sebze ye falan sorun yok Hmm tamam anladım yazmak istediklerini müsade edersen düzeltme yapayım.Kilo vermek için yaktığın kaloriden az almalısın bunun başka yolu yok.Sen tam olarak neyle karıştırdın bilmiyorum ama harcadığın kaloriden az almak aç bırakmak anlamına gelmez. örnek 2500 yakıyorsan max 2200 gibi alacaksın içinde protein yağ vitamin herşey dahil.Bu sistemle zaten kiloları azar azar verirsin.Haa 2500 lazımken aniden 1200 e düşürürsen senin dediğin doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 eger spor yapiyosan o senin belirttigin 300 kalorilik farki spor la veriyosun iste bende diyetisyenin yalancisiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Ben&Jerry's said: eger spor yapiyosan o senin belirttigin 300 kalorilik farki spor la veriyosun iste bende diyetisyenin yalancisiyim yaw ne yakıyorsan onun altına inilecek diyorum istesen her gün 10 k koş istersen yarım saat yürü ister bütün gün otur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bansheee doğru diyor. Bütün gün hiç bir etkinlik yapmadan oturunca yaktığın kalori bazal metabolizma değeri (BMR) olarak geçiyor. Mesela benim için 1800 kcal falan. Kilo vermek için gerekli kalori bulmak için BMR üstüne günlük yaptığın etkinliklerle yaktığın kalorileri ekleyip, sonra 300-500 kcal eksiğini hesaplaman lazım. Nerdeyse hiç spor yapmasam sırf günlük etkinliklerle 2000 kcal yaksam, 1700 kalori civarı alarak kilo verebilirim. Her gün 10km koşup günde 3000 kcal yaksam sağlıklı kilo vermek için 2500-2700 kalori almam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Yağ yakıcaksan kalori hesabı yapmak şart bende başladım bugün itibariyle www.fitday.com burayı kullanıyorum kalori hesaplamak için 500 metre yüzdüm mesela şu ana kadar 1000 kalori aldım 72 gram protein gayet iyi durumdayım bi 300 daha alıp kapatıcam günü. 2 ay böyle gidecek bakalım ne olcak durumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 o kadar yüzmeye 1300 kalori mi alıyorsun günde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ben yanlis biliyomusum sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Bi kaç gün korkutayım bünyeyi düzelticem sonra kaloriyi tahminen bazal kalori kadar alıp kesmiş olucam bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar