Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 istedim mesela napıcan? Göndersen gönderemezsin ya da geç gelir soguk yenmez.resim koycaksan işime yaramaz, espri yapıcaksan gerek yok kalsın.sonuçta sacma bi msj yazmışsın unutalım gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Fistan said: istedim mesela napıcan? Göndersen gönderemezsin ya da geç gelir soguk yenmez.resim koycaksan işime yaramaz, espri yapıcaksan gerek yok kalsın.sonuçta sacma bi msj yazmışsın unutalım gitsin. selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 nizam değil mi lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 izan dogrusu yahu. ben hayy'dan gelen hu'ya gider lafini ogrendigimden beri kullanmaz oldum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 geçti bor'un pazarındaki bor'u ben element olan bor sanıyordum bu topikten önce. ilçeymiş meğersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bir arkadaşım bundan iyisi şamdak ayısı sanıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Dynun said: 24 yaşımda anca öğrendim doğrusunu. vay arkadaşbende nizam biliyordum ama,edebiyat hocası ile gömleğine iddaya girene kadar dsdd geriye dönüp bakıyorumda fazla atar yapmışım hocaya,hiç acımadı aldı gömleği dsadasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 abiye kuzu ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 zipzip said: yav said: bir de geçti bor'un pazarını ben uzun bir süre geçti bolun pazarı sanıyordum süveyş nehri niğdeye yaaaa. ahuahauhuauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar