SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: -Mandrake-, 27 Ağustos 2004 09:01 tarihinde demiş ki: ben olsam yarışı bırakır etiyopyalının peşinden koşar saçından tutup betona vururdum öyle bi sinirim kalktı * ölür * [signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Elvan dövemez onları tek başına her yarışta anasını satıyım 2 3 etopyalı oluyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Birinci olsun da dövmesine gerek yok. Yalnız haberturk abarttı dun gece yani 3-4 saat sadece bu haberi verdi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ya kardeşim o kadar şımarttık ki biz elvanı elemana çok iyi dedik Sonuncu oldu çıktı neresi iyi bunun yaa karedsım ben cıksam bırınci çıkarım mıllet laylaylom yaparak kostu bu bi tarafından nefes alarak Euro Sport takiler bile başlarken diyodu en iyi derece elwan da bakalım naapcaklar dediler ne çıktı :) diil 4 e sonuncu olcak bak gorceksıniz..[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Diiceeyyy Tosbaaa Playlist!!! 1)Şappur Şuppur 2)Halayımız Bitmesin 3)Bebeem!(İbraam Daddlısens) [b]Vampire Prince Terrordar - Level 30 AngeL Arena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Ama kazanırsa ne mutlu yane[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Diiceeyyy Tosbaaa Playlist!!! 1)Şappur Şuppur 2)Halayımız Bitmesin 3)Bebeem!(İbraam Daddlısens) [b]Vampire Prince Terrordar - Level 30 AngeL Arena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 5000 i kaptirdikya bu etiyoplalilara ben ona yaniyorum... 1500 u elvan alacak ben buna inaniyorum.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 fransua o kadar komik konuşmuşsun ki... bunlar daha eleme yarışı. atletlerin nerdeyse hiçbiri tam performansını sergilemiyo (bazı arkada kalanlar hariç. onlar sergilese de bişey farketmiyo zaten) burda istediğin dereceyi koş madalya falan alacağın yok. en az zorlamayla bi üst tura çıkacak dereceyi elde etmek önemli olan. elvan da 2 yarıştır bunu yapıyo mu yapıyo. birinci olayım şov yapayım diye aşırı şekilde zorlamaz orda hiçbi atlet kendini. zaten üst tura çıkanların hepsinin yarı final derecelerinden çok daha iyi dereceleri vardır. elvanı şımarttık diyosun da kız şu an için 5000 metre dünya rekortmeni ve 1500'de de yılın en iyi derecesinin sahibi. hatta koşan atletler içinde de kelly holmes'tan sonra en iyi derecenin sahibi. insanların biraz beklentisi olsun artık. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak gerçekten çok güzel bi olgu. hastasıyım bu olayın.[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 fransua o zaman sen çık 1-2 madalya fazlaalalım hem bi ton para veriyolar ?[signature][hline]Biz arzulanana değil arzulamanın kendisine aşığız M. Ali Yılmaz Campbell için: "gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 klavyesi olan yazıyor yaws[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 birinci olacağını zannetmiorum ama bi gümü$ madalyayı alsa iyi olur.[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Keşke[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 olmadı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 sonuç??[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 8. oldu[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar