Joker Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 beyler yeni işe başladım nasıl gidicemle ilgili senaryolar üretmeye çalışıyorum. seçenekler şöyle olabilir. 1. Göztepe - Mecdiye köy 2. Göztepe - Boğaziçi Üni Kuzey Kampüs Mesafe 17 km. buda yaklaşık arabayla 15-20 dk eder. (az trafik) Arabayla gidersem 6 tl benzin yakar (tek yön) Toplu taşıma tercihimdir. Mecdiye Köy'e 128 vardı sanırım kaldırmışlar. iett nin sayfasında hala var gözüküyor oysaki? Ben göztepe söğütlü çeşme ordan çift metrobüs yaptım. en iyi bulabildiğim seçenek bu şimdilik. http://i7.photobucket.com/albums/y253/byjoker/yol-1.jpg http://i7.photobucket.com/albums/y253/byjoker/yol2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Walla tek bildiğim 30M o da mecidiyeköyden beşiktaşa gidiyor X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 vallahi ikisini de bilemedim. her türlü başın ağrıyacak ama, trafikte zaman geçirecek müzikler gıdalar vb bol bol bulundur:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 İstanbul'a hiç gitmemiş ve orayı tanımayan biri olarak alternatif bir çözüm sunuyorum. İş yerine yakın bir yerde ev kirala şayet şu an oturduğun ev kira ise.. Allah yardımcın olsun işin zor vallahi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 abi araban varsa direk e-5 den ikinci kopruye gec yardir hic kasma. toplu tasima da en mantiklisi mecidiyekoy e metrobus yapmak. bende goztepe de oturuyorum, mecidiyekoy de calisiyorum. 30 dk da ofiste oluyorum evin kapisindan ofisin kapisina ;). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 işe mecidiyeköyde mi girdin kuzey kampüste mi anlamadım. kuzey kampüsse minibüs caddesinden söğütlüçeşmeye in, metrobüsle zincirlikuyu. oradan da taksimden gelen 559c veya 43r ile kuzeye ulaşırsın. 1 saat falan sürer bütün bu yolculuk diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 kaçta gidip döneceksin, önemli bir değişkenm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 iş kuzey kampüs ama mecdiye köyden arabasıyla gider arkadaşım var o beraber gideriz dedi. o yüzden mecdiye köyde kampüste uyuyor bana. işe gidiş saatleri tahmini göztepeden 8:30 gibi çıakrım. 6:30 - 7:00 gibi işten çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 artık yolda arabaylaysan nihatla sivrisineği dinlersin alem fm'de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar