GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Vampire, 28 Ağustos 2004 03:58 tarihinde demiş ki: Abi helal o evde yine yasamissiniz ve yasiyorsunuz...Benim inanilmaz bir böcek fobim ve (özellikle iri hamamböceklerine ve ne üdügü belirsiz yaratiklara)...Bacagima büyük hamamböcegi ciksa bacagimi kesip atarim o derece tiksiniyorum böceklerden...Ama akreplerden korkmam manyaklik iste, zamaninda yakalayip besliyordum :) Akrep Oğlum Akrep Yengeç Değil
Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Hmm... Oha fln yane... Saygılar ;[signature][hline]MSN : [email protected] ExiLe UO Shard Radio WJ www.radyodinle.gen.tr
Almila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Eve birtane kedi alın[signature][hline]
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Evde akreple yaşamak ? Sokakta yatarım şahsen ben dünyada akrepten öte birşeyden korkum yok. Amana aman. Sinyal yayıp yaratıkları uzaklaştıran sistemler var ama nasıl iş görür bilemiycem ki ilaçlama şart yani.[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Detan sinekkıran herseyi kirar alim allah,=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Akrepler gururlu hayvanlardır ellemeyin gururluyla ekmegiyle oynamayın bişey yapmaz. Yarasalar zaten muhtesem yaratıklar batmanın dedigi gibi oda bişey yapmaz.. Fareler zaten insanlardan cok korkar buda fındık faresiymiş bişey olmaz.. sonuc : bişey olmaz. =P[signature][hline]..it's time I disappear
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 korkutmak istemem ama akrep asla yalniz dolasmaz eger birini oldurduysen hemen saga sola kesin bir tane daha olmak zorunda.
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Abi dedigim gibi akrebi ellemicen efendi olucaksın bişey yapmaz..Gururunu incitmicen selamını ver devam et işine gücüne yoksa mazallah bir sabah kalkınca kolunu bacanı hissetmeyiverirsin.[signature][hline]..it's time I disappear
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 gidin bi kaç gün bi akrabanızda kalın ilaçlama firmasıyla anlaşıp ilaçlatın,olsun bitsin
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 yani açıkçası çok fazla da karamsar olunmaması taraftarıyım daha ziyade yapıcı olmak lzm ama bence yinede siz ; KAÇIIIIIIINNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!! :-?[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!!
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 abi şimdi olay şu akrepler gururlu hayvanlar ters bi lafa gelemez.iki gün sonra biri bişey der evin içinde kaldıramaz akrep onu gece alıverir evi..Fazla samimi olmayın selamınızı eksik etmeyin bişey yapmaz.[signature][hline]..it's time I disappear
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 evet sadece melaba melaba bence böcek ilaçlaması felan yaptırın bir gün için otelde yatın ve mutlaka alt katların yalıtımını çok iyi yaptırın[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Öne çıkan mesajlar