Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Premade


Soris

Öne çıkan mesajlar

Ben horde tarafında 1 guild buldum. transfer yapacaktım, ama ventlerinin bile olmadığını öğrendim. Başka birşey kullanıyorlarmış, onuda kafalarına göre açıyorlarmış, birde sorun var dedi oradaki konuştuğum bir kişi. Stormscale. Guilddede bazı sınıfların pek olmadığınıda öğrendim.

who çektim geldim. 15 kişi online var, 1 tanesi hariç hepsi 85.
Siteside www.bondedbyblood.net konularına wow-turk de denk geldim. Ally guild ararken. Transfer işinide sıra sorunu bitsin diye bekletiyordum. Şimdide yukarıda yazdığım nedenlerden dolayı bekletiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Girdiğimden beri laflıyoruzda. Şuan rated bg yapıyorlarmış. Konuşmadan yazışarak? 2 tane yenmişler. 2 tane girmişler zaten, afk olmasaydı bir iki şey daha soracaktım. Eğer gidip konuşursan felan, bizide bilgilendirirsen iyi olur, durumlarını ventlerini oyuncularını. Dışardan gelenleere karşı nasıl olduklarını buda baya önemli. Pve guildleri gibi, onlar eski arkadaşlarımzı diyip, sende item olduğu halde, seni raide almıyolarsa gülünç olur. Adam kayırma olayını pek kaldıramıyorum. Eyvallah eski oyuncuda, hiç giremeyeceksem ne anladık.

Ek olarak. Guildden 10 aktif oyuncu çıkmış. Pve de yapmak istediklerinden. Yinede adam azlığında vs. bizede pm atarsanız seve seve geliriz muhabbetleri yapmışlar. Yani guildde görünenden kalabalıklar anladığıma göre.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız adamların paladin hariç tüm hayati class'lara ihtiyacı var.

Druid: Yüksek
Priest: Yüksek
Rogue: Yüksek
Shaman: Yüksek
Warrior:Yüksek

bende pvp için dark saints'i tavsiye ederim. Kalabalıklar ki karşılaştıklarımın bir çoğu da pvp'de akıyordu yani. Ki bizim battlegroup'da normal bg sırası da instant ally'lara
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...