Soris Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Selamlar Alliance veya Horde da premade yapan arkadaşlar varmı? Ciddi pvp yapan varsa migrate edebilirim. Alliance olması daha iyi olur bg sıraları hızlı geliyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 premade ile kimsenin uğraşacağını sanmıyorum, rated bg muhabbeti var artık. Pvp yapan düzgün bir guild bulursan şansını bidene. Guildi iyi araştır ama, bazı guildler pvp guildiyim felan diyo, 2 tane healerları bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Ya premade dediğim rated bg işte eski alışkanlık premade demişim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Ben horde tarafında 1 guild buldum. transfer yapacaktım, ama ventlerinin bile olmadığını öğrendim. Başka birşey kullanıyorlarmış, onuda kafalarına göre açıyorlarmış, birde sorun var dedi oradaki konuştuğum bir kişi. Stormscale. Guilddede bazı sınıfların pek olmadığınıda öğrendim. who çektim geldim. 15 kişi online var, 1 tanesi hariç hepsi 85. Siteside www.bondedbyblood.net konularına wow-turk de denk geldim. Ally guild ararken. Transfer işinide sıra sorunu bitsin diye bekletiyordum. Şimdide yukarıda yazdığım nedenlerden dolayı bekletiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Girdiğimden beri laflıyoruzda. Şuan rated bg yapıyorlarmış. Konuşmadan yazışarak? 2 tane yenmişler. 2 tane girmişler zaten, afk olmasaydı bir iki şey daha soracaktım. Eğer gidip konuşursan felan, bizide bilgilendirirsen iyi olur, durumlarını ventlerini oyuncularını. Dışardan gelenleere karşı nasıl olduklarını buda baya önemli. Pve guildleri gibi, onlar eski arkadaşlarımzı diyip, sende item olduğu halde, seni raide almıyolarsa gülünç olur. Adam kayırma olayını pek kaldıramıyorum. Eyvallah eski oyuncuda, hiç giremeyeceksem ne anladık. Ek olarak. Guildden 10 aktif oyuncu çıkmış. Pve de yapmak istediklerinden. Yinede adam azlığında vs. bizede pm atarsanız seve seve geliriz muhabbetleri yapmışlar. Yani guildde görünenden kalabalıklar anladığıma göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Yabancı guildler dışında pek şans kalmıyo sanırım. Çünkü bizden sırf pvp üzerine bir oluşum yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 tek başıma pvp üzerine bir oluşumum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Yazdıklarım görünmüyor mu? bir tane guild kurmuşlar diyorum. Transfer edenler felan olmuş. Guild pvp guildiymiş. Ne kadar pve yapıyorlar bilmiyorum. Bi araştır istersen diye tekrar altını çizeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Biliyom abi onları pek umutlu değilim o konuda ondan ciddiye almadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pesimistyler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Yabanci olmasi sorun olmaz diyorsan, Ravenholdt'ta Dark Saints(ally) pvp guildi var, gayette saglam ve kalabaliklar onlarla sansini deneyebilir veya bir arastirabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bonded by blood sitesi bu abi adamların bi bakın isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Yanlız adamların paladin hariç tüm hayati class'lara ihtiyacı var. Druid: Yüksek Priest: Yüksek Rogue: Yüksek Shaman: Yüksek Warrior:Yüksek bende pvp için dark saints'i tavsiye ederim. Kalabalıklar ki karşılaştıklarımın bir çoğu da pvp'de akıyordu yani. Ki bizim battlegroup'da normal bg sırası da instant ally'lara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Arkadaşlar tavsiyesi olan varmı başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar