EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Dynun said: montla sıçtırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 cerebralis said: ya böyle kendi kendine s.d.k yarışına girmiş tipler için en iyi yöntem şudur.laf soktuğunu sandığı anda o ortamda tam da kalabalığın ortasında direkt kendisine:durumun farkında olduğunu,ama boşa enerji harcadığını,iplemesi için çok daha zekice şeylerle gelemsini falan söylesin cool bi tavırla eheue cidden işe yarıyo ha ben yaptım oldu. kalakalıyo kişi öyle bi tavır beklemediği için.ama burda altın kural cidden iplemediğini karşısındakine hissettirmek. cool story sister.jpeg sen koymuşum farzet uğraşamadım şimdi O_o ha unutmadan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bekmezini akıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 sende penisi küçük söylentisi çıkart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ardını dövdürüyomuş de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 fede said: bekmezini akıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar