Quesgi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bildiğiniz güzel programlar var mı? çok tıklım tıklım olsun istemiyorum biraz daha rahat bi yer lazım. bir gece konaklamalı otel olabilir, bar programı konser vs olabilir var mı bildiğiniz güzel yerler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 hmm bunu ben de merak edeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Dwinz said: bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Venue'de emre aydın var gidin içiniz kıyılsın. sdf Kordondan pasaporta yakın olan taraflardaki mekanlarda yer ayırtınca güzel geçiyo. Geçen sene kordonda Mekkan isimli bi yerde 70tlye 3duble yerli alkol mezesi falan filan donatılmış masa eğlendik.Canlı müzikte vardı. Duble demişim lan direk ahahahaha rakı içtiğim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 lou jain için ferah ve kaliteli diyorlar dj'den falan anlamam gidip göreceğiz nasılmış da dansçılar fenaymış diyorlar =p hatta geceyi mutlu sonla bitirmek isteyenler için de yapıyorlarmış bişeyler baya baya profesyonel bir mekan galba bu lou jain tabi ben başım bağlı gideceğüm snff snf bistro tutmuşlar kafa başına 90tl, 2 şişe absolut gelcek dediler ama 2 masa tuttuğumuz için masa başına 1 tane mi 2 tane mi net bi fikrim yok. bardan da yerli içki sınırsızmış ama bizim tuttuğumuz bistro kenarda kuytuda sanırım ondan 90tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 o kordondaki cafe-bar mekanlarının hepsi gözüme aynı geldi benim. fiyat&içerik hemen hemen aynı. hangisine gidilir ki acep. random seçip ondan sonra yılbaşı akşamı böyle garip garip tiplerin masalarda tünemesi ve onlarla eğlenmek zorunda kalmak hiç hoş olmasa gerek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 http://www.facebook.com/event.php?eid=140986695956812 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 kordonda yılbaşı olmuyor, olmaz gençler. ha eğer taverna ortamını seviyor, gecenin bi vakti asma davullu amca senden para istemesine maruz kalmayı kabul ediyor, 40 yaşında siyah pantol siyah ceket beyaz gömlekli elinde rakısıyla masasının karşısında dans eden hatununa bardak kaldıran amcaları hoşgörüyorsan, sesi berbat ipne mi değil mi belli olmayan oğlancıkları seviyosan, ses sistemi anlayışının max ses müzik olan bi yer sana yabancı değilse, kalitesiz içki ve bayat meze, çerez idare eder diyosan ve ben tanımadığım 35 yaşındaki çirkin bağyanla da halay çekerim diyosan orası başka, buyrun big boss, big boss, yerimiz var efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ha mövenpick efsanedir bu arada, gitmek isteyen "asla" pişman olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 çeşmedeki aktiviteler hakkında bilgisi olan var mı? telefon ediyoruz açmıyolar anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Mövenpick'te 125 euroya sadece kahvaltı ve kalma ücreti dahil sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 en güzel evde geçer dışarları hiç bir özel bişey yapmaz sadece 12de geri sayım gerisi aynı hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Slint said: Mövenpick'te 125 euroya sadece kahvaltı ve kalma ücreti dahil sanırım? Konaklamalı da olur demiş, onu söyledim evet yemek+oda+gym o fiyat ama yemekte eğlence olmasa da alkol var, çift falan gidiyorlarsa bence iyi. Ama onun dışında otelin Lounge bar'ının programı var, ben şahsen ona gideceğim sanırım bakalım O da bu; tık Onun dışında yılbaşı artık yaş ilerledikçe beni baymaya başladı dışarıdaki eğlence anlamında o yüzden çok araştırmadım bu sene ama; Bostanlı'da blackjack'e de bakabilirsin pek ucuz değil ama iyi eğlenirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 abi blackjackte tek eğlence birbirini fordlama olabilir. çok kalabalık daracık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Dışarısı yalan cidden. Biz de geçen sene ünideki son yılbaşı falan zazü diye güzel şeyler yapalım dedik. Baktık dışarıdan bir bok olacağı yok. 10 kişi falan evde toplandık. romundan viskisine kadar 6-7 çeşit alkol stokladık. Hayvanlar gibi de eğlendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 yılbaşını dışarıda geçirmeyi sevenlerden değilim zaten. ama toplanabileceğimiz bi yer bulamadık ne yazık ki bu sene. zoraki dışarıda olucaz yani. kişi başı 100 küsür euro vermek de istemiyorum şahsen. 1888 e hiç gitmedim oraya da güzel diyo arkadaşlar. parti varmış sanırım orda da. giriş de uygun oluyomuş fiyat olarak. ama yılbaşı için bilmiyorum daha fiyatını. yani hala bi yere karar verebilmiş değiliz. bostanlı tarafındaki barlar çok tıklım tıklım olur gibi geliyo bana da. o yüzden orayı pek düşünmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 vallahi biz milletin tersine programı olmayan bir yer aradık bulduk, gidicez bir güzel yemektir içkidir oh mis muhabbet müzik filan, sonra arkadaşın ev partisine bir şişe jack ile zıplayış yapıcaz, plan budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 hacı bekle ben de gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Nako said: vallahi biz milletin tersine programı olmayan bir yer aradık bulduk, gidicez bir güzel yemektir içkidir oh mis muhabbet müzik filan, sonra arkadaşın ev partisine bir şişe jack ile zıplayış yapıcaz, plan budur Abi bana da bu lazım, programı olmasın. 3 rezervasyonum var bir yer önerin direk oraya yönelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar