Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir'de yılbaşı için..

Quesgi

Öne çıkan mesajlar

Venue'de emre aydın var gidin içiniz kıyılsın. sdf

Kordondan pasaporta yakın olan taraflardaki mekanlarda yer ayırtınca güzel geçiyo.

Geçen sene kordonda Mekkan isimli bi yerde 70tlye 3duble yerli alkol mezesi falan filan donatılmış masa eğlendik.Canlı müzikte vardı.

Duble demişim lan direk ahahahaha rakı içtiğim için.
Sosyal ağlarda paylaş

lou jain için ferah ve kaliteli diyorlar
dj'den falan anlamam gidip göreceğiz nasılmış da
dansçılar fenaymış diyorlar =p
hatta geceyi mutlu sonla bitirmek isteyenler için de yapıyorlarmış bişeyler

baya baya profesyonel bir mekan galba bu lou jain
tabi ben başım bağlı gideceğüm snff snf

bistro tutmuşlar kafa başına 90tl, 2 şişe absolut gelcek dediler ama 2 masa tuttuğumuz için masa başına 1 tane mi 2 tane mi net bi fikrim yok. bardan da yerli içki sınırsızmış ama bizim tuttuğumuz bistro kenarda kuytuda sanırım ondan 90tl
Sosyal ağlarda paylaş

o kordondaki cafe-bar mekanlarının hepsi gözüme aynı geldi benim. fiyat&içerik hemen hemen aynı. hangisine gidilir ki acep.

random seçip ondan sonra yılbaşı akşamı böyle garip garip tiplerin masalarda tünemesi ve onlarla eğlenmek zorunda kalmak hiç hoş olmasa gerek sdf
Sosyal ağlarda paylaş

kordonda yılbaşı olmuyor, olmaz gençler. ha eğer taverna ortamını seviyor, gecenin bi vakti asma davullu amca senden para istemesine maruz kalmayı kabul ediyor, 40 yaşında siyah pantol siyah ceket beyaz gömlekli elinde rakısıyla masasının karşısında dans eden hatununa bardak kaldıran amcaları hoşgörüyorsan, sesi berbat ipne mi değil mi belli olmayan oğlancıkları seviyosan, ses sistemi anlayışının max ses müzik olan bi yer sana yabancı değilse, kalitesiz içki ve bayat meze, çerez idare eder diyosan ve ben tanımadığım 35 yaşındaki çirkin bağyanla da halay çekerim diyosan orası başka, buyrun big boss, big boss, yerimiz var efenim.
Sosyal ağlarda paylaş

Slint said:

Mövenpick'te 125 euroya sadece kahvaltı ve kalma ücreti dahil sanırım?

Konaklamalı da olur demiş, onu söyledim evet yemek+oda+gym o fiyat ama yemekte eğlence olmasa da alkol var, çift falan gidiyorlarsa bence iyi. Ama onun dışında otelin Lounge bar'ının programı var, ben şahsen ona gideceğim sanırım bakalım

O da bu;
tık

Onun dışında yılbaşı artık yaş ilerledikçe beni baymaya başladı dışarıdaki eğlence anlamında o yüzden çok araştırmadım bu sene ama; Bostanlı'da blackjack'e de bakabilirsin pek ucuz değil ama iyi eğlenirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

yılbaşını dışarıda geçirmeyi sevenlerden değilim zaten. ama toplanabileceğimiz bi yer bulamadık ne yazık ki bu sene. zoraki dışarıda olucaz yani. kişi başı 100 küsür euro vermek de istemiyorum şahsen. 1888 e hiç gitmedim oraya da güzel diyo arkadaşlar. parti varmış sanırım orda da. giriş de uygun oluyomuş fiyat olarak. ama yılbaşı için bilmiyorum daha fiyatını. yani hala bi yere karar verebilmiş değiliz. bostanlı tarafındaki barlar çok tıklım tıklım olur gibi geliyo bana da. o yüzden orayı pek düşünmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Nako said:

vallahi biz milletin tersine programı olmayan bir yer aradık bulduk, gidicez bir güzel yemektir içkidir oh mis muhabbet müzik filan, sonra arkadaşın ev partisine bir şişe jack ile zıplayış yapıcaz, plan budur

Abi bana da bu lazım, programı olmasın. 3 rezervasyonum var bir yer önerin direk oraya yönelicem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...