LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Pff aof siteden baktım normal olarak 24 son gözüküyor.. Bide ben geçen senenin 2. harcı yatırmamıştım onu veznedara böle böle diyip yatırabilior muyuz yoksa ekstra bişi gerekiyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NellieLovett Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Gerekmiyor. Ben geçen sene mazeretli diye yazdıkları tarihlerde yatırmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Evet gerekmiyor sadece geç kalan günleri faiziyle ödüyorsun. Ama çok düşük bir faiz. Ben 3 gün geciktirmiştim faiz bile alınmadı. Mazeret falanda bildirmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ben 9 ay sonra ödedim 2. harcı, bankamatikten ödeyebiliyosun bu arada çok basit sırasız güzel. Ama 1. harcı ödemen gerekiyor diye biliyorum. Tabi o mazaretli ödeme vs yalan o işler bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar