mikail Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 fedora.14 ün hem CD hem DVD sürümünü indirip kalıbı diske yazdırdım ve kuruluma başladım, fakat cd den boot olduktan sonra şu giriş yazısı geliyor ISOLINUX............. diye başlayan fakat sonrasında hiç bir tepki vermiyor ne de ilerleme var acaba sorun ne olabilir? hem cd hem dvd de aynı sorun var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Onda başlatırken ilk menu çıkınca satırı editleyip LABEL yazan yere cd'nin mevcut ismini yazmak lazım. Tam hatırlamıyorum şuanda ama o label yazan kısım başka cd'nin adı başka olduğu için boot etmiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikail Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 bu bahsettiğin LABEL cd nin hangi dosyasında var acaba_? yani o takıldığı yerde herhangi bir şey yapılamıyor zaten başlatılmıyor kurulum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikail Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 label linux0 menu label Boot kernel vmlinuz0 append initrd=initrd0.img root=live:CDLABEL=Fedora-14-i686-Live-Desktop rootfstype=auto ro liveimg quiet rhgb rd_NO_LUKS rd_NO_MD rd_NO_DM burada label yazan yer midir önemli olan yoksa CDLABEL karşılığı doğru yani cd ismiyle aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Hmm bilemiyorum o zaman bende aynı problemden dolayı boot edememiştim. O label'da problem olduğunu sonradan farkettim değiştirdiğimde girmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar