ErszebethBathory Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 eski versiyon ultima online kullanmaktaydım..malas vb yerleri görememe rağmen işime yarıyordu.daha sonra dc++ file sharing programından bulduğum neverlands patch ini yükleyince ultima online tamamiyle bozuldu ve log in olmama rağmen hareket edemediğim için oynayamıyorum.neverlands patch i ile ilgili tüm dosyaları silmeye kalktım ama makinadan bu dosyaları silemiyorum...işin en kötü tarafı 1 aydır her yerde fellik fellik age of shadows cd sini arıyorum ama hiçbiyerde bulamıyorum...bana lütfen bu konuda biri yardım etsin??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=80703 buradan aos downloadı ile ilgili bilgileri edinebilirsin. Ancak sorununun osi ile alakası nedir onu anlamadım? Neverlands patch diye birşey yok oside.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar