bucci Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 benim genellikle dinlediğim gruplar bunlar; Slayer Cannibal Corpse Exodus Hypocrisy Kataklysm Deicide Morbid Angel bu tarz bana önericeğiniz grup var mı?[signature][hline]Goodbye blue sky.
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Death öneririm, zaten türün yaratıcısı olan gruptur.[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki: pink metalse bende illithidim zaten
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 death,thrash dinliosun aklıma gelen bi iki şey yazayım... testament,over kill,kreator,nile,macbeth,amon amarth[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 amon amarth ne alaka be abi abarttın sanki? bu arada death dinle yeter..hatta bir iki şarkı yazayım Death - Empty Words Death - Zero Tolerance beğenirsen daha da söylerim:D[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler..
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 eheh farkındayım:D[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Amon Amarth dinleme sonra ŞEREFEEEEEEE diye bağırmaya başlarsın evin içinde hoş olmaz. :) (bkz.Rock The Nations Open Air Festival 2004, 1st day(2.7.04))[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 destruction da olabilir vede pantera[signature][hline]The dream is true...
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Destruction'un iki cd'lik best of'unu Panteranında Cowboys From Hell'ini al derim sana[signature][hline]The dream is true...
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 iğrenç ya amon amarth.boşver sen pain of salvation dinle:)
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Zevkler ve Renkler gene bence ama amon iyi gaz gruptur aksine pain of salvationdada ben hiç bişiy bulamadım (sakın beni deathçi progressivlikten müzükten anlamayan biri sanma hatta hiç death dinlemem :))[signature][hline]The dream is true...
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ben de pain of salvation da bişey bulamadım. Progressive çok hoşuma gitmez, dinlersem Dream Theater dinlerim, Amon Amarth sana "death metal" gazını verecek nadir gruplardan biridir. Böle arkadşaın da dediği gibi "ŞEREFE" die bağırıp tepinmek gelior içinden. Ayrıca boş müzik de yapmiolar, Melodic death e yakın abilerimiz :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Pantera. kesinlikle pantera her telden insanın dinlemesi gerektiği bi grup.kaliteli riff kaliteli davul bass iyi sololar.anselmonun sesi bence git vulgar display of power albümünü al vokal= Philip Anselmo gitar= Diamond Darrel Bass= Rex Davul=Vinnie Paul sololarda iyi dinlersen aynı zamanda rexinde solo attığını anlarsın.grup gerçekten kaliteli bana göre[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Norton_Antor, 25 Ağustos 2004 14:40 tarihinde demiş ki: iğrenç ya amon amarth.boşver sen pain of salvation dinle:) pain of salvation'la amon amarth'ı karşılaştıramazsın,adamın dinlediği gruplar arasında pos ile ilgili hiç bi grup göremedim. iğrenç değil,iğrenç deme!bana göre değil,hoşuma gitmio,haz etmiorum de ama hiç bi zaman iğrenç deme.sinir oluorum bilip bilmeden yorumlayanlara.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 gaza gelme hemen gfarkındaysan o mesajın sonuna "smiley" koymuşum.ciddi değil yani sadece orada bence daha sanatsal birşeyler de deneyebilrisin anlamında söyledim...[signature][hline]administrator error
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Melodic Death Öneririm, Dark Tranquillity, In Flames gibin.[signature][hline] The Truth is out There
Nihilprophet Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: hocam opeth derim başka bişi demem bu kadar değişik tarzları birleştiren başka grup varsa sölein lütfen[signature][hline]Elivent senthura suhr havelora Havelar eronis o ni'hra glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ya gene opethe geldiler delircem... *ekrana kafa atar*[signature][hline]The dream is true... Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 soulseek i indir böyle sevdiğin grupları girdiğinde beğenebileceğin grupların listesini veriyor.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Natural Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: glamdring_S, 26 Ağustos 2004 21:44 tarihinde demiş ki: ya gene opethe geldiler delircem... *ekrana kafa atar* bende sana hehe:-p[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 opeth gayet iyi bence de.şahsen heavy den ötesiyle alakam yoktur metalde pek ama opeth baya hoşuma gidiyor.[signature][hline]administrator error Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ben şimdi şeyi anlamadım morbidlerle falan macbethin ne alakası var yaws ben okadar dinnedim bi baalantı kuramadım :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Sadece saf bir arkadaşın sözleri:"abi opeth dinlenmez one ya, salak salak benzinci markası gibi grupları dinliolar" Konuyu çarpıttım[signature][hline]The dream is true... Nihilprophet Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 opeth + tool al sana yeni kavga keenan maynard james abi varmı böle müzik adamı :) neyse dağıtmadan to bid you farewell bence efsanevi bir şarkı böle şarkı yazan adamı anca naaparız?:tebrikz: ayrıca saçma sapan muhabbetlerde yapmayın:yapma: zaten sırf sizin böle her gruba bir kulp takmanız yüzünden bu ülkede pop bu kadar önde tamammı arkadaşlar siz gidin şappur şuppur edin , yetmedimi gidin petek dinçöz dinleyin herkese hakkını vermeyi öğrenemezseniz gidip tırto tırto para için müzik yapan adamları dinleyin , şarkı sözü bulamayan sadece gürültü yapan admların yanı sizin yeriniz saygılar,....[signature][hline]Elivent senthura suhr havelora Havelar eronis o ni'hra horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 atheist dinle.[signature][hline]your sight is a weakness... December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 in flames dark tranquillity opeth hatecrew ayrıca slayer dinliosan metallicanın ilk albümleri[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/528217-bu-gruplar-gibi-ba%25c3%25beka-gruplar-var-my/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ya gene opethe geldiler delircem... *ekrana kafa atar*[signature][hline]The dream is true...
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 soulseek i indir böyle sevdiğin grupları girdiğinde beğenebileceğin grupların listesini veriyor.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: glamdring_S, 26 Ağustos 2004 21:44 tarihinde demiş ki: ya gene opethe geldiler delircem... *ekrana kafa atar* bende sana hehe:-p[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 opeth gayet iyi bence de.şahsen heavy den ötesiyle alakam yoktur metalde pek ama opeth baya hoşuma gidiyor.[signature][hline]administrator error
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ben şimdi şeyi anlamadım morbidlerle falan macbethin ne alakası var yaws ben okadar dinnedim bi baalantı kuramadım :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar.
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Sadece saf bir arkadaşın sözleri:"abi opeth dinlenmez one ya, salak salak benzinci markası gibi grupları dinliolar" Konuyu çarpıttım[signature][hline]The dream is true...
Nihilprophet Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 opeth + tool al sana yeni kavga keenan maynard james abi varmı böle müzik adamı :) neyse dağıtmadan to bid you farewell bence efsanevi bir şarkı böle şarkı yazan adamı anca naaparız?:tebrikz: ayrıca saçma sapan muhabbetlerde yapmayın:yapma: zaten sırf sizin böle her gruba bir kulp takmanız yüzünden bu ülkede pop bu kadar önde tamammı arkadaşlar siz gidin şappur şuppur edin , yetmedimi gidin petek dinçöz dinleyin herkese hakkını vermeyi öğrenemezseniz gidip tırto tırto para için müzik yapan adamları dinleyin , şarkı sözü bulamayan sadece gürültü yapan admların yanı sizin yeriniz saygılar,....[signature][hline]Elivent senthura suhr havelora Havelar eronis o ni'hra
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 atheist dinle.[signature][hline]your sight is a weakness...
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 in flames dark tranquillity opeth hatecrew ayrıca slayer dinliosan metallicanın ilk albümleri[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity...
Öne çıkan mesajlar