Hakan74 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 arkadashlar 7. serverda (Dev) char actım bır ıkı arkadasımıda actırdım fakat daha bashka turk oldugunu sanmıyorum. daral geldı yabancılarla mongol mongol oynamak. yenı char kasmak ıstıyorum turklerın muhabbetın parttylerın eylencenın bol oldugu serverı tavsıye dersenız sevınırım... birde sunu sorayım kac gundur ogrenemedım denedım bulamadım hate ozellıgı ne ıse yarar lvl31 palus k. var ama hate ı anlamadım ve kullanamıyorum bılen arkadash banada ogretırse sevınırım bye by... [Bu mesaj Hakan74 tarafından 25 Ağustos 2004 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 türkler 3 serverda toplanmış durumda. en eskiler kain'de (sanırım bir kaçı bıraktılar.) bartz'da bayağı bi türk var. bartz'daki kadar olmasa da bi ekip hindemith'te var. http://forum.paticik.com//view.php?id=84418 burdannerde kimler var daha rahat görürsün.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Selam Gel Kain e bekleriz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Türklerin en çok olduğu server Bartz Kain ve Hindemith'de de baya Türk var. Hate yaratığın nefretini üstüne çekmene yarıyor yani sana agro oluyor yaratık başkasına saldırmıyor, genelde tanklarken kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 kaindeyiz kardeş[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakan74 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Tesekkurler arkadashlar ya kaın ya bartz ta acacam char sıze arkadashlara gruba yardımcı bır char yaratayım ıstek belırtırsenız ona gore daha rahat karar verebılırım... Gorushmek uzere bye by... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakan74 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Tesekkurler arkadashlar... Ya kain yada bartz tercihim grup olarak işe yarar bir char acmak istiyorum kendımden cok dıger arkadashların işine yarasın istiyorum karar vermemde yardımcı olursanız sevınırım bye by... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Simdi soyle soyleym en cok hangi chardan zevk alacaksan onu ac. Boylece cabuk oyundan sikilmazsn. Ve berli bi yerlere gelene kadar daha cok solo taklcaksn. Secimini iyi yap. Tavsiyem Dark Wizard ac. iYi eglenceler..... Kain rullaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 dwarf hariç herşeyden zevk alırsın[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Healer tarzı bişey düşünürsen dark elfin oraclelari veya orc shamanlar baya iyi. Mage char acarsan teke tek pvp'de şansın iyi ama kalabalik savaşlarda ilk önce mageleri haklıyorlar :) Hele namusuzun biri bana kılıçla 700 küsür dmg vermişti lvl 46da ve p.defim 380 civariydi hala unutamam :p warrior olursan palus knight olma derim bi daha. Human gladiatorler gayet güzel. Dwarf kasmak çok sıkıcı ve zor ama scavangerla gayet iyi para yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakan74 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ilgi alakaya tesekkurler arkadashlar... kararimi verdim kain/cleric/bishop... nick Alestes umarim karsılasırız iyi eylenceler herkeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakan74 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Beyler kusura bakmayin cleric dedim ama mage zor geldi hele hele yeni bashlamak ve item adena olmayınca... Nick Baphomets warrior/gladyator... gorushmek uzere bye by... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar