Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turklerin Oldugu Serverda Bashlamak İstiyorum!

Hakan74

Öne çıkan mesajlar

arkadashlar 7. serverda (Dev) char actım bır ıkı arkadasımıda actırdım fakat daha bashka turk oldugunu sanmıyorum.
daral geldı yabancılarla mongol mongol oynamak. yenı char kasmak ıstıyorum turklerın muhabbetın parttylerın eylencenın bol oldugu serverı tavsıye dersenız sevınırım...

birde sunu sorayım kac gundur ogrenemedım denedım bulamadım hate ozellıgı ne ıse yarar lvl31 palus k. var ama hate ı anlamadım ve kullanamıyorum bılen arkadash banada ogretırse sevınırım bye by...

[Bu mesaj Hakan74 tarafından 25 Ağustos 2004 18:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

türkler 3 serverda toplanmış durumda. en eskiler kain'de (sanırım bir kaçı bıraktılar.) bartz'da bayağı bi türk var. bartz'daki kadar olmasa da bi ekip hindemith'te var.

http://forum.paticik.com//view.php?id=84418
burdannerde kimler var daha rahat görürsün.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite?
Sosyal ağlarda paylaş

Healer tarzı bişey düşünürsen dark elfin oraclelari veya orc shamanlar baya iyi. Mage char acarsan teke tek pvp'de şansın iyi ama kalabalik savaşlarda ilk önce mageleri haklıyorlar :) Hele namusuzun biri bana kılıçla 700 küsür dmg vermişti lvl 46da ve p.defim 380 civariydi hala unutamam :p
warrior olursan palus knight olma derim bi daha. Human gladiatorler gayet güzel. Dwarf kasmak çok sıkıcı ve zor ama scavangerla gayet iyi para yapabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...