Bellephorn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 gidin aikido yapın ben yapıyorum ve o salonda yere düşmek kadar keyifli bişey yok emin olun...
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Spor bölümüne daha doğru olurdu gibime geldi.[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber?
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 skateboard yap ondada düşüyorsun hehehe :)[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_... [/spo]
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 her spor dalı depresif hali geçirirki zaten[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 bu mantığa göre ben kendimi duvara atıp yere düşersem stres filan kalmıyor yani.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi [Bu mesaj Saeros tarafından 28 Ağustos 2004 14:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 evt kaymak guzeldır hıc bırsey dusunmuyorsun dusuyorsun ondan bılze zevk alıyorsun[signature][hline]
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 saeros un dediğine göre git birinden para karşılığı kendini dövdürt ozaman ;)[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_... [/spo]
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Llama, 28 Ağustos 2004 14:29 tarihinde demiş ki: evt kaymak guzeldır hıc bırsey dusunmuyorsun dusuyorsun ondan bılze zevk alıyorsun teyteyy hareket yapabilionmu loo? :)[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_... [/spo]
Bellephorn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 aikido da düşmenin bir felsefesi bir ruhu var o ruhla düşmen rahatlatıyor seni hatta sensei d'omarigato ashimasın dediği gibi düşmek hiç bu kadar zevkli ve rahatlatıcı olmamıştı...
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Way be çözüme bak...[signature][hline]Madcat.. Bana Candan Bir Kez AŞKIM Diyen Mi Var.... Senden Başka....
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ya aikido nesi güzel . gidin karete-do öğrenin :) ben 4 yıl falan önce gidiodum , lise yüzünden bırakmak zorunda kalmıştım . karete-do dan daha zevklisi olamas inanın bana :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 bo$ bo$ oturuyorsun dı$arıdasın vede hava sıcak , gece bile sıcak sigara içmekten ba$ka bi$ey yapamıosun mayı$mı$sın barbut , tabla vs vs oynuyorsun ama 3 ki$iyiz sizce bu durumda sıkıntıyı geçirmeli ne yapmalı , aklınıza gelebilecek her$eyi yaptık ama sıcaktan bi b.k olmuyor bunu anladım.[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit -
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 3 kişi geyik çevirin işte . ben burada tek kişi ölüom sıkıntıdan :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 kik baks rulz :D yaw bi ara tgrt de karatecan diye dünya ya aykırı bi dizi vardı hala devam ediyormu? cüneyt arkın küçük onur a öğretiyor fln cok komik ya ölürsünüz gülmekten dizinin isminde hayır yok zaten karatecan muhaaa[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_... [/spo]
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 of ya tam skate ogrenıyordum ayak kırldı ya ıcımde kaldı walla[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 hediye et şu garibana :( gidip no name alcaz annem sora alcam dedi zaten onun sorası rahat bi 2 3 hatta 4 ay vardır :[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_... [/spo]
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 geçmiş olsun jacabo üzüldüm.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 saol erutan nası hedıye edıyım aldım 1 hafta kullanamadım :p[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: aikido da düşmenin bir felsefesi bir ruhu var ehehahah kusura bakma birden komik geldi :)[signature][hline]Konya Rock Platformu
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: jacabo, 28 Ağustos 2004 15:02 tarihinde demiş ki: saol erutan nası hedıye edıyım aldım 1 hafta kullanamadım :p yaw işte pls :D[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_... [/spo]
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: zgrw, 28 Ağustos 2004 14:36 tarihinde demiş ki: 3 kişi geyik çevirin işte . ben burada tek kişi ölüom sıkıntıdan :) o sıcakta yerde yatıoruz kavrulmu$uz konu$acak halimiz yok geyik fds bizim tayfa kendi evine zor yürüyor kafenin oraya gelince ne konu$ması :-p[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit -
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 teytey spawn siz oraya sıcak diyorsanız buraya hiç gelmeyin TEY yürüyemiyorsun bile[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_... [/spo]
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Erutan, 28 Ağustos 2004 15:14 tarihinde demiş ki: teytey spawn siz oraya sıcak diyorsanız buraya hiç gelmeyin TEY yürüyemiyorsun bile biz normalde de yürüyemiyoruz ama dün a$ırı sıcaktı , $imdi dı$arı çıkıcam çünkü hava serin giyicem t-shirtu ko$acam , eğlenecem , co$acam :-P hem sizin orası neresi :=)[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit -
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Erutan, 28 Ağustos 2004 14:40 tarihinde demiş ki: kik baks rulz :D yaw bi ara tgrt de karatecan diye dünya ya aykırı bi dizi vardı hala devam ediyormu? cüneyt arkın küçük onur a öğretiyor fln cok komik ya ölürsünüz gülmekten dizinin isminde hayır yok zaten karatecan muhaaa 1 ay once denk geldı ızledım yarıldım :):):) bılmıom varmı hala[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Cüneyt Arkın'ın tek bir flimini seviyorum , Dünya'yı Kurtaran Adam ! " bir bilim-kurgu denemesi " nıhoahaooa[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit - [Bu mesaj SpawNJawS tarafından 28 Ağustos 2004 15:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar