Reovaxx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 beyler cme m-key aldm fakat bu midiler için çanta yok sanırım taşıma işlerinde tavsiyeniz varmıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Kartal'da Truvacase diye bir firma var, sipariş üstüne birebir uyan çanta ya da hardcase yapabiliyor. Tünel'de de çanta yapan firmalar var diye biliyorum. Bazı markaların kendi yaptırdığı çantaları da oluyor. Onları da araştır derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reovaxx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 bahsettiğin yer istanbul sanırım. pek bilgim yok istanbullada netten varmı acaba biraz bakındım ama..yada alternatif taşıma yöntemleriniz varsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 truvacase klavyen ufaksa torbaya koyup da taşırsın da işin içine yağmur vs gibi koşullar girince suya dayanıklı çanta kaçınılmaz oluyor. Bir çanta daha alacağım misal ben ikinci klavyem için, yoksa sahneye hayatta çıkarmam, kıyamam ona ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar