Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior - dk kararsızlığıma bir çare (pvp)

Densiz

Öne çıkan mesajlar

Kardeşim oyuna başlayıcna benim hesabı verdim. Zaten içinde varolan bir sınıfı oynamak istiyodu.

Bende warrior mü oynasam, dk mı karar veremiyorum. Hani warrior arkasına healer alınca eziyor bunu biliyorum, dk da böyle etkili bir sınıf mı?

Avantaj ve dezavantaj yazabilirsek sevinirim birbirine göre. Arkada gözüm kalsın istemiyorum :P
Sosyal ağlarda paylaş

ben de olsam DK açardım. hem 55lvl beleşe geliyo. hem de self healı var hayvan gibi. adamlar boss sololuyolar. ruhastaları.

edit ha ama dersenk ben 1-60 arası bölhgelerde o eski tatlı şeker questleri de çok fena özledim. onları bir daha bir kere daha yapmak istiyorum. o zaman warr aç, bebekliğinden al kucaana 85e kadar 1,5 ay gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

warrior pvpsi öğrenmeye çalışıyorum 1 haftadır falan.

hergün yeni bir tuşu bindlıyorum. arenaya girince parmaklarım acıyor falan. hala alışamadım tam stance changelere. 5 tane macro kullanıyorum falan belam dönüyor umarım yetebilirim

ama birine charge sonra intercept sonra heroic leap fear diğerine dönüp throwdown falan atmak pahabiçilemez bir haz. heleki her mastery procladığında 1-2 saniye içinde vurduğum 30-40k'yı buluyor ki elimde lvl333 silahı var. mal gibi gittim arkeoloji troll sworduna kastım yok denk gelebilecek gibi değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...