Densiz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Kardeşim oyuna başlayıcna benim hesabı verdim. Zaten içinde varolan bir sınıfı oynamak istiyodu. Bende warrior mü oynasam, dk mı karar veremiyorum. Hani warrior arkasına healer alınca eziyor bunu biliyorum, dk da böyle etkili bir sınıf mı? Avantaj ve dezavantaj yazabilirsek sevinirim birbirine göre. Arkada gözüm kalsın istemiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 dk suan vurdumu inletiyor keza vuriyorda ama işte dk healersızda ezer pozisyonda orası ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Caster Expansion Cataclysm deniyor, melee durumlar zannetmiyorum ki casterlar kadar iyi olsun şu durumda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 |Joker| said: Caster Expansion Cataclysm deniyor, melee durumlar zannetmiyorum ki casterlar kadar iyi olsun şu durumda... feral druid'in ezemediği bi class söylermisin? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 demolock ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 ben de olsam DK açardım. hem 55lvl beleşe geliyo. hem de self healı var hayvan gibi. adamlar boss sololuyolar. ruhastaları. edit ha ama dersenk ben 1-60 arası bölhgelerde o eski tatlı şeker questleri de çok fena özledim. onları bir daha bir kere daha yapmak istiyorum. o zaman warr aç, bebekliğinden al kucaana 85e kadar 1,5 ay gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 yeni görevler sağlam xp veriyor. 2 günde 1-55arası geçiyor zaten. Pek + ve - yazan olmadı. Ben QQ mesajlarına bakayım o halde. Teşekkürler cevap veren herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Sırf Dark Similacrum için DK oynardım ben olsam sdfdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 warrior pvpsi öğrenmeye çalışıyorum 1 haftadır falan. hergün yeni bir tuşu bindlıyorum. arenaya girince parmaklarım acıyor falan. hala alışamadım tam stance changelere. 5 tane macro kullanıyorum falan belam dönüyor umarım yetebilirim ama birine charge sonra intercept sonra heroic leap fear diğerine dönüp throwdown falan atmak pahabiçilemez bir haz. heleki her mastery procladığında 1-2 saniye içinde vurduğum 30-40k'yı buluyor ki elimde lvl333 silahı var. mal gibi gittim arkeoloji troll sworduna kastım yok denk gelebilecek gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 ekstra tuşlu gaming mouse şart warrior için. diğer classlara kolaylık vs sağlar ama warrioru en efektif biçimde oynamak için şart. tek klavye yetmiyor hiçbir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar