matama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 bu kinect le beraber xbox ci oldum bende simdi oyun alacagim, ancak bu ntsc pal olayi kafama takildi simdi ben makineyi amerikadan aldim, bu xbox slim lerden simdi benim pal mi almam lazim ntsc mi? nerden bulacagim ben bu oyunlari uygun fiyata eskiden sendit ten getirtiyordumda bunlar calisir mi benim makinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ntsc alman lazım amerikan ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Amerikadan geldiyse Ntsc dir makine. Sendit ve Shopto Pal oyun satıyor o yüzden ortan aldıkların çalışmaz. Play-Asia.com da ntsc oyunlar vardı diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 matama said: ps3 te xbox ta wii de var be net diyebilirim ki kinect e laf soyleyeni allah carpar utanin yani bir bilgisayar muhendisi olarak, sony b.k yesin diyorum, kinect in inanilmazligi karsisinda, kiytirik image processing te harcadigimiz zamanlari dusununce saygiyla egiliyorum. bir kere adam gibi deneyin aleti bu kadar konusmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 sen çok denemişsin, expert olmuşsun, coşmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 oturup tartismayacam ama izin verde muhendis olarak arkadaki teknolojiyi bir bakista anliyim, hele hele image processinge bir omur harcamis biri olarak izin ver bayag anliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ben kinecte bişey demedim zaten, konu sensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar