Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Selam Arkasaslar.

hayta

Öne çıkan mesajlar

olitere said:

hayta said:

arkadaslar bir kac sey soracagim size. ben bole bir site oldugunu bilmiyordum ole rast gele denk geldim ve icerigi dolu oldugu icin uye oldum. bu sitenin populerligi yada internet aleminde bilinirligi nedir?
Kimse bilmez tanıyanda gay bunlar der kaçar , gidicek misin ?

yok dostum gitmeyecegim insallah.
Sosyal ağlarda paylaş

hayta said:

arkadaslar bir kac sey soracagim size. ben bole bir site oldugunu bilmiyordum ole rast gele denk geldim ve icerigi dolu oldugu icin uye oldum. bu sitenin populerligi yada internet aleminde bilinirligi nedir?

olayimiz bu kardes.

idilik said:

bir çeşit masturbasyon yapıyorum kediye söylemesi ayıp=)

idilik said:
elimin kenarını vagina bölgesine yanlamasına getirip, aşağı yukarı ve hızlı hızlı sıvazlıyorum o bölgeyi.

idilik said:
bazen orgazm mı oluyor nedir, hırlaması çoğalıp, dönüp elime saldırıyor falan, ama sonra tekrar geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

hayta said:

olayimiz bu kardes.

idilik said:

bir çeşit masturbasyon yapıyorum kediye söylemesi ayıp=)

idilik said:
elimin kenarını vagina bölgesine yanlamasına getirip, aşağı yukarı ve hızlı hızlı sıvazlıyorum o bölgeyi.

idilik said:
bazen orgazm mı oluyor nedir, hırlaması çoğalıp, dönüp elime saldırıyor falan, ama sonra tekrar geliyor.

kafan cok guzelmis gule gule kullan kanka :D:D
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...