Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesela 4-4 ün zoomladıgınızda + nın rengi sarımsı oluyor çoğu mapde bu gözükmüyo onu değiştirebilirmiyim? şöle fosforlu bi renk olsa da görsem İnternetten oynarken diğer elemanların skinlerini farklı yapabiliyormuyum? cheating death engel teşkil ediyormu? mesela mekanlarda karanlık yerlerde adamlar öyle bi soteye yatıyoki bende bu nette saatler geçirmiş pörtlek gözlerle onları görücem diye okadar kasmamış olurum? Fps yi artırmak için hangi komutlar var(konsoldan girilen) silahların resimleri yazıları falan kapatırsak daha ii fps alınıyordu sanırım onu kapatma komutu ne? Fps gösteren komutlar nelerdi? Silahın şarjörü değiştirirken bazıları animasyonu beklemeden hemen çat diye değiştiriyo o nasıl oluyor?[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 5. > yok elalem yapıyo valla mesela ben şarjör değiştiriyorum adama bakıyorum değiştirmeye basıyo en baş normal gibi sonra hemen hızlıca bitiyo[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 eskiden şu şekildeydi o 5. sorunun cevabı şarjör değiştirme tuşuna basıosun, hemen bıçak veya başka silaha geçiosun, tekrar dönüyorsun şarjörünü değiştirdiğin silaha en kısa şekilde böyle şarjör değişiyordu[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 hazir burda konu accikken: silah alma menusunun renkli görüntulu degilde yazili sekilde görünmesini saglayan konsol komudu neydi ya?[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 yok yaf bıcak la falan ilgili deil susturucu takarken bıcak la yapınca hızlı oluyo ama sarjor degısırken hızlıca alıyolar lagda falan olmasamda yapılıyo yane zaten süresi bellidir onun sıfır lagda denedım kendımde adam bışi ıle hızlı degıstırıyo[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 - Zoom'lu silahların crosshair'ini değiştirebilirsin. ..Half-Lifecstrikesprites klasörü altında bazı kayıtları değiştirerek yapıyordun. Tam hatırlamıyorum şimdi ama kaynak cs sitelerinde anlatır. En basitinden csmerkezi.com'da olması lazım. - Skin değiştirmek artık olmuyor diye biliyorum. - "cl_showfps 1" komutu ile fps'ni öğrenebilirsin. - 5. maddede yazmış olduğun gibi bir şey yok. Yanlış görmüşsündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 ok saolun[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Diğer oyuncuların skinleri biraz kötü olduğu için öyle gözüküyor. Mesela dikkat ettiysen zoomshot ile öldüğünde seni öldüren kişi nin silahı awm si sağa yada sola doğru uzanmış oluyor yani size doğru değil sağa sola uzanır. o tamamen skinden kaynaklanan bişi Fps yi arttırmak için console a değil ama config dosyasına gl_picmip 2 gl_playermip 2 maxsize 128 (bu komutu tam hatırlamıyorum ) yazarsan biraz artış olabılır [Bu mesaj homoid tarafından 12 May 2003 00:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 www.csmerkezi.com adresinde fps arttırmak için en küçük ayrıntıya kadar bilgi var. tavsiye ederim.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 model değiştirebilirsin ancak her model olmaz tabii mesela düşük fps modelleri var hem fps arttırıyor hemde vurulmayan kısımları çıkarıyor[hline]Speak to me now and the world will crumble Open a door and the moon will fall All of your life all your memories Go to your dreams, forget it all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar