Jhengie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Bu kış -ekimde başlayabilir en erken- fransızca kursuna gitmek istiyorum..fransız kültür merkezi'nin fln kursları olduğunu duydum..daha önce bu tür kurslara katılanlar varsa düşüncelerini bekliyorum..bi de istanbul uni'deyim..bizim uni'nin bedava kursları varmış ama pek bilgim yok..onlar nedir ne değildir??[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 daha bugun afi$ gordum eylul-ekım arası egıtım kursları varmı$ özel ama izmir :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 konsoloslukta fransız kültür var taksimde onu tavsiye ederım[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 fransız kultur taksim konsoloslukta saint joseph lisesinde de başvuru oluyor sanırım[signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki: di mi hocam? universite yalan zaten bi 10 sene teknik informatik kasacaz... cift dikisimsi! narin, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: annen baban çim yemeye başlar istanbulda 5 senede :) HellHound, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: ben bencilim sorun degil
SwZ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Ankaraya olursa fransız kütüre git ziya gökalp caddesinde ordakilere seni Frederic Lavalerry(benim eski hocam) ismini ver belki tanırlar orda öpretmenlik yaptı orda başla iyi bence.[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 fransiz kultur en yetkin kurslara sahip kurum. ben 3 sene devam ettim. delf dalf hazirlik kurslari da aciyorlar ileri seviyeler icin. memnun kalirsiniz.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Biri Fransızcamı dedi.. :)[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ [spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_... [/spo]
Jhengie Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Fransız Kültür Merkezi'ne attığım mail'a şöyle bi cevap geldi: said: Beyefendi, kis kurslarimizin kayitlari 8-9 ekim tarihlerinde yapilacaktir. kurslar 11 ekim itibariyle baslayacaktir. 38 saatlik bir donemin ucreti 420 milyon (ekim ayinda degisiklik olmaz ise)'dur. kurslarimiz haftada 2 gun , 4 gun '2"ser saat veya haftasonu c.tesi -pazar; 4'er saatten yapilmaktadir. randevu almaniza gerek yok. Daha baska bilgiye ihtityaciniz var ise bizi arayabilirsiniz. saygilar nasıl sizce şartları fln diğer kurslara göre?? bi de kurs saatlerini tam çözemedim biras karışık yazmış ona da açıklık getirebilecek olan olursa sevinirim.. mersi ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ya c.teis pazar 4 saatlik 2 kursa katılacaksın ya da 2 saatlik 4 kursa.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
Öne çıkan mesajlar