Magnum Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 arattım ama böyle bir başlık bulamadım, yani ipod touch ile ilgili bir başlık. her neyse, açayım ve sorulmak istenen varsa burada sorulsun. (aslında kendim icin acıyorum, ben sorarım soruları muhtemelen :P) Neyse, ilk sorumuza gelelim. bir adet ipod touch 4. nesil var. ben bu alete pdf dosyası atıp okumak istiyorum(ebook) nasıl yapabilirim? hangi programla okuyabilirim. (free olması tercih sebebidir) alet 4.2.1 sürümünde olup Jb yapılmamıştır, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ibooks? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ibooks denilen programı indirdim fakat okumak istediğim kitaplar kendi pcmde yuklu, oradan atıp okumak istiyorum. ibook da bu pdfler gozukmuyor. nasıl atılacağı konusunda da fikrim yok. direkt surukleyip atıyorum itunes den fakat goremiyorum alette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 http://www.simplehelp.net/2010/06/22/how-to-add-pdf-files-to-read-in-ibooks-on-your-ipad-ipod-touch-or-iphone/ dropbox kullaniyorsan belli bir klasordeki dosyalarini otomatik olarak wifi'dan da cekebilirsin. dropbox kullanmiyorsan ama fikir ilgini cektiyse http://forum.paticik.com/read.php?5,5265294 adresinde anlattim birseyler, https://www.dropbox.com/referrals/NTM5OTg2ODk?src=global0 adresindeki referral'imla uye olabilirsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ahah mum=) allahsız tosbaa konuyu hemen dropboxa getirmişsin=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 uye de oldu arkadas, aldim 500mb'i =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 eheh üye oldum, teşekkürler. hallettim de ayrıca kitap eklemeyi falan. tekrar teşekkürler, rep verebilsek verirdim. ps, var mı başka önerilen güzel şeyler falan. işim gücüm oyun indirip deli gibi oynayıp silmek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hapl0 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 bende almak istiyorumda ankarada sıfır i podu nerde bulabilirim ucuza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Mum_Chamber said: uye de oldu arkadas, aldim 500mb'i =) :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Dropboxda klasör nasıl kopyalıyorsunuz ben onu beceremedim , mutlaka içine girip tek tek kopyalatıyor bendeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ipod touchum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 sizin yokmu ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bende fileapp diye bi program var beleş, ona tüm ders klasörümü atıyorum, içinde pdf, word, powerpoint, jpeg, mov, ne varsa okuyo bu arada vlc player ın applicationu dehşet olmuş, free app ve artık avileri mkvleri falan mova convert etmeye gerek yok, direk atıyosun itunes üzerinden, alet kodeksi kendi çözüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Yeni konu açmadan burdan sorayım dedim. ipod touch almak istiyorum, tercihen 8 gb falan. Bu ürünü en ucuz nerden bulabilirim acaba bilen var mıdır? Teknosada vardı 400 liraya en ucuz onu görebildim şimdiye kadar. Acil cevap verebilirseniz sevinirim, hemen yarın almak istiyorum. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Thornwald said: Yeni konu açmadan burdan sorayım dedim. ipod touch almak istiyorum, tercihen 8 gb falan. Bu ürünü en ucuz nerden bulabilirim acaba bilen var mıdır? Teknosada vardı 400 liraya en ucuz onu görebildim şimdiye kadar. Acil cevap verebilirseniz sevinirim, hemen yarın almak istiyorum. Teşekkürler biraz geç gördüm de bu mesajı. yurt dışından getirtme imkanın var ise bu yolu dene hem yarı yarıya ucuz oluyor. ayrıca 8 yerine 16gb (min) ve 4. nesil öneririm. o kadar güzel şeyler yapılyıor ki sonra keşke 8 den yuksek alsaydım diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 patiler bundan alayım diyorum. hergün çekilen uzun servis yoculukları için kullanıcam ama apple a tamamen elma gözüyle bakıyorum, hiçbir ürününü kullanmadım. neyse biraz elmayla armut gibi olucak ama bunu mu alayım yoksa ps vita yı mı beklesem? bide en son 4. jenerasyon yıkmış galiba 5. jenerasyon ne zaman çıkar? çıksada beklemeye değer midir? amerika dan aldırmayı düşünüyorum, tr de garantisi geçerli olur mu? değerli görüşleriniz önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 iphone'u önermem fakat bu aleti öneririm gerçekten. touchlarda şu saatten sonra nesil farkı pek olmaz gibime geliyor. ps konusunda ise pek bi şey soyleyemem. cunku hic pspm falan olmadı ama oyun konsolu olarak biraz yanlış ipod touchı. tabi güzel oyunları var ama bi psp olamaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 değerli magnum aslında amacım tam olarak oyun yada müzik dinlemek değil sadece vakit öldürtecek bişi arıyorum. touchda da ebook, müzik, film 3 lüsünün olması oldukça güzel geldi. 400 tl civarına 32gb lık modellerini görüyorum 2. el olarak uygun mudur fiyatı sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 temiz ise gayet uygun 2. el fiyatı. 8gb temizleri 350 ye falan satıyorlar. ayrıca vakit öldürmek icin biçilmiş kaftan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 abi ben olsam PSP vitayı beklerim.En olmadı psp vita çıktığında nintendo nun 3ds filan düşer ya da lite i falan çıkar,onu almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 saol ramses benim gibi kararsızlaşmaya yatkın bir insanı kararsızlaştırdığın için. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 ya ekranı dağılmış ipod touch var yatıyor 6 aydır falan trde yaptırabilceğim biyer var mı bu iphone ipod ekranlarını ucuza yapan yani şöyle max 100-150 liraya yaptırılabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
y1git Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Bendede bir yıldır iPod touch 8gb var acayip mutluyum onunla sorusu olan varsa cevaplayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar