Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Dikkatinizi çekmiştir bazı pro maçlarında maç ortadayken (böyle combata girmemişler tam girerken) kazanacak adamın ekranında sc2.replays.net felan gibi reklam çıkıyor combat bitiyo yenilen adam gg diyip çıkıyor. Bunu copy paste yapmıyolar , bu combatı alırım bu gg der ben önceden raklamı yazayım diyede yapmıyorlar tahminim bir programı var. Adamın rakibi gg demeden önce o site reklamı geliyor. Bunu bileniniz varmı nasıl oluyor?
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 replaylerde dimi? wc3 tede vardı aynısı, herhalde inject ediyolar bi programla.
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 maçı 10-15sn gecikmeli yayınlıyorlardır farklı bi framede reklamı canlı koyuyolardır
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Benim gördüğüm kadarıyla hep maç bittikten ya da kimin kazandığı belli olduktan sonra reklam veriliyor. Copy-paste olduğunu düşünüyordum.
huun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 benim gördüğüm hep oyunun başında birisi c/p ediyor. hiç dikkatimi çekmedi öyle oyunun gg safhasına gelmeden önce olduğu.
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Fistan said: maçı 10-15sn gecikmeli yayınlıyorlardır farklı bi framede reklamı canlı koyuyolardır ne frame'i countermı bu ya replayda görüyoruz.
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 huun said: benim gördüğüm hep oyunun başında birisi c/p ediyor. hiç dikkatimi çekmedi öyle oyunun gg safhasına gelmeden önce olduğu. Bu hep sabit bir sürede oluyor. Yani adam tam rakip çıkmadan 10 saniye önce copy paste'mi yapıyor? Adamlar bazen yenilceğini anlayıp çat diyede çıkabiliyor hani tahmini yapılabilcek birşey değil. Kimide son supplya kadar oynuyor düşün adamın ordusu bitmiş artık kesin gg der diyosun demiyor elimine olana kadar bekliyor ve o yazı gene elimine olmadan kısa bir süre önce geliyor halbuki adam oyunu kaybettiği combattan sonrada o reklamı paste'leyebilir fakat olmuyor. Yani o süre aralığı değişmiyor. Hepmi rakip çıkmadan 10saniye önceyi tahmin edebiliyor bu adamlar? Wc3te özellikle çok fazla oluyodu.
Creus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Belki de karşı taraf menu buttonuna bastigi anda c/p liyordur bir 3rd party programı. tam quit gelmeden. f10a basildigi anda pat diye yapistiriyordur?
VoodooRush Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 3. parti program ban getirmez mi?
Bursat Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 bu bir program. replay dosyalarını editleyen bir yazılımla replerin içerisine koyuyorlar örnek olarak replay başındaki sonrasına ve sonuna yapıştırıyorlar. böylece basında ve sonunda oynayan oyuncu ve obs lerin ağzından yazılmış gibi oluyor
Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ama eminim bunu anlamanın da yolu vardır yoksa birçok oyuncunun ağzından küfür ediliyormuş gibi yapılabilir replayler
Creus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 bursatın açıklaması olayı netleştirmiş bence.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Sleeep said: ama eminim bunu anlamanın da yolu vardır yoksa birçok oyuncunun ağzından küfür ediliyormuş gibi yapılabilir replayler zaten wc3 te oyuncunun ağzından geliyodu reklam. bariz injection ya
Öne çıkan mesajlar